FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Escape Forest – online szabadulóerdő

Képzeld el, hogy egy sűrű erdőben vagy (tehát nem szabadulószobában). Kezd sötétedni, és minden furcsa, tele van rejtélyekkel és akadályokkal… Hol van a kiút? Ki segíthet neked? Játssz Escape Forest-et és légy virtuális kalandor!

Íme egy izgalmas ESCAPE FOREST játék néhány egyszerű szabállyal. Az erdőn átvezető utat fotókkal és néhány feladattal mutatjuk meg, és csak rajtad múlik, hogy a helyes megoldásokkal eljuss az erdőből a kijárathoz, mielőtt leszáll az éj. A kijárathoz vezető út nem könnyű, mert ismerned kell a gazdag növény- és állatvilágot. De hiszünk benne, hogy sikeresen le fogod tudni küzdeni!

A játékhoz követned kell az utasításokat, gombokat vagy billentyűket, amelyek valójában a rejtvények megoldását jelentik. Ha valamit nem értesz, vagy segítségre van szükséged, egy gomb segítségével tanácsot kérhetsz. Vagy ha többet szeretnél megtudni vagy felfedezni valami érdekeset, megjelenik egy szimbólum, amit követhetsz. Egyébként az igazi szabadulószobás kalandok arra valók, hogy csoportosan játsszák, szóval gyűjtsd össze a családodat vagy a barátaidat, és szórakozzatok együtt!
(A játék nyelve angol.)

A játék itt máris játszható:

Olvass figyelmesen, kérdezz, kutass, és találd meg a kijáratot az erdőből, amilyen gyorsan csak tudod!

A játék szerzője Alicja Maciejewska önkéntes, aki az Európai Szolidaritási Testület keretében tíz hónapot töltött a Biom Egyesületnél, és tudásával és képességeivel hozzájárult a természetvédelem népszerűsítéséhez.

“Az volt a célom, hogy a fiatalokat a szórakozáson keresztül bevonjam a természetbe. Megpróbáltam elérni, hogy az emberek jobban odafigyeljenek arra, mi történik körülöttük, amikor sétálni mennek, és észrevegyék a körülöttünk lévő élet hatalmas sokszínűségét, és felelősséget érezzék annak védelméért” – magyarázta Alicja.

forrás: BIOM.hr

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

COP28 klímakonferencia Dubajban

Következő cikk

Ökoturisztikai központ Káld-Hidegkúton



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések