FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Új igazgató a Praktikernél

Új értékesítési és operációs igazgatót nevezett ki a Praktiker. Dorogi János többek között az országos hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc offline értékesítési, létesítménygazdálkodási területeiért, valamint az ellátási láncok működtetéséért felel majd. A szakember az egyik legnagyobb országos kiskereskedelmi lánctól érkezik a vállalathoz, és jelentős vezetői tapasztalattal rendelkezik a retail, valamint a pénzügyek területén.

Dorogi Jánost nevezte ki a Praktiker új értékesítési és operációs igazgatójává. A meghatározó piaci pozíciójú barkácsáruházláncnál a szakember felel majd az offline értékesítésért, a B2B üzletágért, az ellátási láncok menedzseléséért, valamint az értékesítési projektmenedzsment és létesítményüzemeltetés területekért. Az új értékesítési és operációs igazgató elmondta, hogy örömmel tekint a kihívások elé, és a magyar tulajdonú barkácsáruházláncban kiemelt feladatának tekinti majd a B2B kapcsolatok, valamint a beszállítói láncok további erősítését.

Dorogi Jánost, a Praktiker új értékesítési és operációs igazgatója

Dorogi János 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kiskereskedelem területén.

Pályafutását a francia multinacionális láncnál, az Auchannál kezdte, ahol a ranglétrát végigjárva alaposan megismerte a retail szektor működését. 2009-től hipermarket igazgatóként, 2013-tól országos controlling, 2017-től pedig kereskedelmi igazgatóként erősítette a csapatot, tíz évvel ezelőttől a vezérigazgatóság tagjaként. Tudása és tapasztalata a kiskereskedelem területén az üzletfejlesztés, hálózat- és stakeholder menedzsment mellett a pénzügyi folyamatokra is kiterjed. A szakember a Keleti Károly Gazdasági Főiskolán végzett 2002-ben.

forrás: novekedes,hu

Előző cikk

Erdei Harmónia látogatóközpont

Következő cikk

Ikea Magyarország +20%-os növekedés



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…