FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

25 éves a magyar Praktiker

25 éves lett idén a Praktiker. A lánc 1998-ban nyitotta meg első áruházát Budapesten az M3-as autópálya bevezető szakaszánál. Az évek során az első lokációt sorra követték az újabbak, és ma már 20 áruházzal, lényegében az ország egészét lefedve működik a Praktiker. 2016-tól magyar tulajdonba került az áruházlánc, amely büszke arra, hogy beszállítóinak 85 százaléka hazai vállalat.

8 millió forintos lakásfelújítást lehet nyerni lakberendezési tanácsadással

A jubileumi nyereményjáték különösen jól jöhet azoknak, akik éppen lakásfelújításban vannak vagy azt tervezik. A Praktiker segítségével ugyanis most kiegészülhet a költségvetés: a barkácsáruház történetének legnagyobb nyereményjátékában 8 millió forint értékű ajándékutalványt lehet nyerni. Ehhez mindössze vásárolni kell valamelyik áruházban vagy a Praktiker webshopban legalább egy terméket 2023. június 22. és július 19. között, és fel kell tölteni a bizonylatot a 25evnyeremenyjatek.praktiker.hu oldalra, ahol az összes feltétel megtekinthető. A nyertest az értékes utalvány mellett lakberendezési tanácsadással is támogatják, így a szerencsés kiválasztott lakásfelújítási projektje komoly támogatást kap.

A fődíj mellett napi és heti nyereményeket is kisorsolnak a játékban résztvevők között. Így hozzájuthatunk például egy menő állószörfhöz (SUP) vagy kerti grillezőhöz, de arra is van esély, hogy a naponta gazdára találó 5×25 ezer forintos utalványt kapjuk meg.

25 év, 25 százalék kedvezmény

A nyereményjátékot követően sem lankad a Praktiker ünneplési kedve, hiszen év végéig 25 százalékos kedvezményt kínál a kéthetes akciós kiadványokban megjelölt egyes termékekre. Az ország egyik legnépszerűbb online áruházában, az idén megújult Praktiker webshopban ezeket a termékeket külön „25 éve Praktiker” logóval látják majd el.

Akkor és most: közösségi média nyereményjáték

A 25 éves Praktiker a közösségi médiában is játékra invitálja a követőit. A Praktiker Facebook-oldalán „Akkor és most” fotópályázatot hirdetnek 2023. július 20-tól, amelyre lakásunkról, kertünkről készült régi fotót kell feltölteni, kommentben pedig egy friss fotóval mutathatjuk be, milyen lett a helyiség a felújítás után. A képpárokkal így megmutathatjuk, hogyan változott otthonunk az évek során, mennyire büszkék vagyunk az átalakulásra.

A Praktikerrel meg tudod csinálni

Mivel a Praktiker 25 éve van jelen Magyarországon, nem véletlen, hogy mindenkinek az elsők között jut eszébe ez a márkanév, ha a lakókörnyezetünk alakításáról van szó. A jubileumhoz kapcsolódóan a márka idén kommunikációját is megújította. Az új image koncepciója szerint a Praktikerrel lesz mire büszkének lenni: jól tudjuk, hogy nehéz belevágni a felújításba, dekorálásba vagy a kert rendbetételébe, de az út végén, amikor látjuk a munkánk gyümölcsét, eláraszt minket a büszkeség. Mindenki képességének, szándékának megfelelően bátran belevághat a barkácsolásba, a siker nem marad el. Az sem baj, ha nem tökéletes a végeredmény, hiszen mi csináltuk, és erre büszkék lehetünk.

forrás: Marketing.hu

Előző cikk

Új vadbiológiai szakkönyv készült

Következő cikk

Minden 4. dolgozó új állást keres



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések