FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Története legjobb évét zárta a Kaszó Zrt.

Erről számolt be Galamb Gábor vezérigazgató a CsurgóTv-nek adott interjúban. Hozzátette: voltak nyilvánvalóan nehézségek, de odafigyeléssel sikeresen oldották meg azokat. A sokak által kedvelt erdei kirándulóhely egyre népszerűbb a pihenni, kikapcsolódni vágyók számára. Az idei várhatóan nem könnyű esztendő kapcsán elmondta, tudják tartani a több évre szóló stratégiai tervben meghatározott célokat.

2022 nem volt könnyű senki számára sem. Nagy odafigyeléssel kellett tervezni és dolgozni a nehézségek elkerülése érdekében. Így volt ez a Kaszó Zrt. életében is, ahol a nagyszerű, jól összehangolt munkának meg lett az eredménye.

A kiváló gazdasági és szakmai mutatók mellett töretlen a csurgóiak által is kedvelt Kaszó népszerűsége a kirándulni, pihenni vágyók körében.

A 2023-as esztendő talán még nehezebbnek tűnik, mint a tavalyi, de a vezérigazgató bízik abban, hogy minden az elképzelések szerint zajlik majd.

A Galamb Gáborral készített interjú itt tekinthető meg.

forrás: CsurgóTV 03-02

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdővidék élete, hagyományai

Következő cikk

Erős erdőművelők erős gépekkel



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések