FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

IUFRO erdő podcast

Az erdészeti kutatás iránt érdeklődőknek. Talán emlékeznek még az IUFRO Spotlight kezdeményezésre, amely az IUFRO hálózat erdészeti kutatási eredményeit közérthető nyelven mutatta be a szélesebb nyilvánosságnak. Nos, ennek új hajtása: the forest podcast (az erdő podcast). A Spotlightból ágazik ki, és különböző tudományágak és ágazatok, új potenciális tagok és közönség felé irányul.

Az első évad középpontjában az IUFRO 2024-es világkongresszusa áll. Összesen 6 epizód lesz (4 2023-ban és 2 2024-ben, közvetlenül a kongresszus előtt). Ezekben a 15-20 perces podcastokban változatos hangokat és eseteket/történeteket fogunk elhozni a világ minden tájáról.

Kérjük, hallgassa meg az első epizódot Elena Paolettivel, Fredrik Ingemarsonnal, John Parrotta-val és Sarah Burnsszel, amely általános információkat tartalmaz arról, hogy mire számíthat a 2024-es IUFRO Világkongresszuson Stockholmban, Svédországban. Az epizód házigazdája Jose Bolaños, az IUFRO központja, a beszélgetésen pedig Jennifer Hayes, az amerikai erdészeti szolgálat munkatársa, az IUFRO kommunikációs és közkapcsolati munkacsoportjának helyettes koordinátora vesz részt.

Ne hagyja ki, és hallgassa/iratkozzon fel/ossza meg a podcastot barátaival és kollégáival.

Mostantól elérhető a Spotify és az Apple Podcasts oldalakon, valamint az IUFRO weboldalán!

Forrás: IUFRO

Előző cikk

Tűzifavásárlás helyi támogatása

Következő cikk

Sopronért emlékérmes: dr. Gerencsér Kinga



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések