FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Erdei utakon Reviczky Gáborral – 177., 2023/19.

– Vadasparki túra – Őzek és dámszarvasok közti eltérés / Fák, Virágok – Magnóliák és nárciszok színpompája / Élet a szarvasfarmon – Dávid-szarvasok és gidák a farmon / Fenntartható visszafejlődés – A Tulipános tanya mindennapjai / Vadvilág – Zsendülő táblák, hajnali párák

Vadasparki túra – Őzek és dámszarvasok közti eltérés

Vadasparki túra sorozatunkban ezúttal a mindenki számára kedves, európai őzről ejtünk szót. Külső jegyei alapján sokszor a dámszarvas egyedeivel keverik össze, azonban lényegi különbségek vannak köztük.

Fák, Virágok – Magnóliák és nárciszok színpompája

A Jeli arborétum festői környezete kétségtelenül egyre jobban megmutatja magát a kíváncsi szemeknek. Egyre erőteljesebben virágoznak azok a növények, melyek színeikkel megfestik a környéket. A magnóliák is számtalan színben pompáznak mostanában.

Élet a szarvasfarmon – Dávid-szarvasok és gidák a farmon

Előző adásainkban a Bőszénfai szarvasfarm patás és agancsos állatait mutattuk be, most megmutatjuk, miként gondozzák és etetik őket a munkatársak, beleértve azokat a kis gidákat is, akik elárvultként kerültek a farmra.

Fenntartható visszafejlődés – A Tulipános tanya mindennapjai

Ezúttal egy olyan házaspárt mutatunk be, akik a nagyvárosi életet otthagyva megalapították a Cegléd melletti Tulipános tanyát, ahol az önellátó gazdálkodás mindennapos rutinjával élik életüket.

Vadvilág – Zsendülő táblák, hajnali párák

Az Alföldön, Mezőtúr környékén vagyunk, ahol a hajnali párában máris pazar őzportrék kerülnek szemünk elé. Zsendülő táblákban legelésznek, az immár teljes agancsukat büszkén viselő bakok.

A teljes adás (26:00)

– Vadasparki túra – Őzek és dámszarvasok közti eltérés
– Fák, Virágok – Magnóliák és nárciszok színpompája
– Élet a szarvasfarmon – Dávid-szarvasok és gidák a farmon
– Fenntartható visszafejlődés – A Tulipános tanya mindennapjai
– Vadvilág – Zsendülő táblák, hajnali párák

Forrás: Hazai Vadász
Szerkesztette: MM

Előző cikk

Délalföld mesés erdői várnak

Következő cikk

Szolvegy Kft: ISO 9001 és 14001Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések