FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

OTTHONDesign 2024

2024. április 10-14. között az OTTHONDesign kiállítás immár 12. alkalommal kerül megrendezésre, mely a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor részeként a belsőépítészet, lakberendezés témáját öleli fel.

Az OTTHONDesign meghatározó része a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokornak, mely a közép-kelet európai régió kiemelkedő építőipari, épületgépészeti és lakberendezési fóruma, ahol idén mintegy 500 kiállító mutatta be újdonságait. A kiállítói kínálat megtekintése mellett számos szakmai konferencián, bemutatón, előadáson vehetett részt az a több mint 30.000 érdeklődő, akik a kiállítási csokor ideje alatt kilátogattak a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba.

Az első napon ünnepélyes megnyitó keretében Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, majd beszédet mondott Lánszki Regő, az Építési és Közlekedési Minisztérium építészeti államtitkára. A megnyitó keretében kerültek átadásra a CONSTRUMA és HUNGAROTHERM Díjak.

A OtthonDesign kiállítás központjában a fenntarthatóság és az energiahatékonyság állt, mely egyben a kísérőesemények, szakmai programok gerincét is adta. Sok érdeklődőt vonzott a Lakberendezők Országos Szövetségének lakásbelsőt imitáló enteriőre, amelyben a látogatók megtekinthették a legújabb lakberendezési megoldásokat, színeket, stílusokat. A DESIGNMátrix, egy 100 négyzetméteres installáció volt,amelyben a tervezők bemutatták az aktuális újdonságokat.

Visszajelzések alapján sikeres volt, magas részvétellel a FABUNIO – Magyar Bútor és Faipari Szövetség által szervezett konferencia, az immár hagyományos WOODLIKE Workshop, valamint az Ezer színű fa című kiállítás, melynek célja a hazai kortárs tervezők által készített fatárgyak bemutatása volt a tágabb nagyközönség és a faiparos szakma számára. A Magyar Design standot és a Kőfaragó Ipartestület konferenciáját, kőfaragó bemutatóját szintén nagy érdeklődés övezte.

KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2023. AUGUSZTUS 11.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok letölthetők az alábbi hivatkozásra kattintva:

Jelentkezési garnitúra 2024

forrás: OTTHONDesign

Előző cikk

Gábor Dénes-díj 2023 – pályázati felhívás

Következő cikk

OTTHONDesign Ősz 2023



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések