FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

OTTHONDesign Ősz 2023

Az OTTHONDesign Ősz november 4-6. között ismét várja mindazokat, akik felújításra készülnek, lakásuk átalakításán gondolkodnak, és már most inspirációt, ötletet gyűjtenének. A kiállítás lehetőséget kínál az otthon kialakítását, belső helyiségek berendezését szolgáló termékkörök feltérképezésére.

A kiállítók kínálata mellett speciális egyedi bútorok, design termékek, kiegészítők, tanácsadások, gyakorlati bemutatók várják majd a látogatókat.

A kiállításon az inspiráció gyűjtés vagy konkrét megrendelés, vásárlás mellett a felújítással, lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphatnak az érdeklődők akár a jelen lévő cégek képviselőitől, akár konkrét tanácsadás keretében.

Ízelítő az első napból…

Programok, kiemelt tartalmak:

Bővebben a programokról…

Román bútorgyártó cégek kollektív megjelenése

A Román bútorok – Stílus, Kényelem, Tartósság márkanév alatt 11 román bútorgyártó cég mutatja be termékeit és kollekcióit, a klasszikus és modern bútoroktól az egyedi belsőépítészeti kiegészítőkig. A kollektív bemutatkozását a román Üzleti Környezetvédelmi, Kereskedelmi és Vállalkozási Minisztérium támogatja, és a Román Bútorgyártók Szövetségével közösen szervezik.
Bővebben: ITT

Első lakás – lakberendezési trendek bemutatása

A VR_designer_LAB segítségével besétálhatsz a megtervezett lakásba és megnézheted, hogy melyik stílusú berendezés áll hozzád a legközelebb, melyik elrendezés az, amelyiket szívesen választanál első közös otthonnak.
Bővebben: ITT

forrás: Hungexpo

Előző cikk

OTTHONDesign 2024

Következő cikk

Építészetről szóló új törvény



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések