FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

OTTHONDesign 2023

A CONSTRUMA csokor – benne az OTTHONDesign – az egyik motorja az ágazat fejlődésének: nem csak bemutatja az iparág újdonságait, de előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. Koncentrált piac, kiváló lehetőség a szakmai feltöltődésre, üzletek kötésére. Fókuszban a digitalizáció, az innováció, a hatékonyságnövelés lesz.

Időpont: 2023. március 29-április 2.

KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉS: 2023. JANUÁR 31-IG! JELENTKEZZEN MOST!



VISSZATEKINTÉS 2022

OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás 2022. április 6-10.

A 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállításon és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállításon 2022-ben április 6-10. között 461 cég 5 pavilonban várta a szakembereket, építkező, felújító végfelhasználókat. A kiállítók által felvonultatott újdonságok széles kínálata mellett konferenciák, workshopok, gyakorlati bemutatók, előadások várták az érdeklődőket.


Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA / OTTHONDesign, az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek kiváló lehetőséget kínál újra a legújabb fejlesztések, innovatív megoldások bemutatására HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Az OTTHONDesign az idén már 3 pavilonban került elhelyezésre, a D-ben a konyha, az E-ben a fürdőszoba és kapcsolódó témakörei, a B-ben pedig a bútor, melegburkolat, lakberendezés és design témakörök kaptak helyet.

A CONSTRUMA kiállítási csokron belül az OTTHONDesign lakásbelső kialakításának összes témakörét magában foglalja a bútoroktól a burkolatokon és a konyhatechnológián át a lakberendezési tanácsadásig. A legújabb hazai design trendek bemutatásáról a fiatal tervezők munkái gondoskodnak a Magyar Design standon. A kiállítás szakmai részét erősíti a FABUNIO – Magyar Fa- és Bútoripari Unió által szervezett konferencia és szakmai programok, bemutatók, valamint a Lakberendezők Országos Szövetsége által koordinált, új szakmai trendeket enteriőrök formájában bemutató projekt.

A CONSTRUMA csokor – benne az OTTHONDesign – az egyik motorja az ágazat fejlődésének: nem csak bemutatja az iparág újdonságait, de előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. Koncentrált piac, kiváló lehetőség a szakmai feltöltődésre, üzletek kötésére. Fókuszban a digitalizáció, az innováció, a hatékonyságnövelés lesz.

KÖZÉPPONTBAN: DESIGN ÉS INNOVÁCIÓ

Az OTTHONDesign kiállítás a kezdetektől törekszik a legújabb hazai design trendek bemutatására, színvonalas termékkörök megjelenítésére. A kiállításon gyártók és nagy márkák képviselik magukat bemutatva legújabb fejlesztéseiket. A lakásbelső kialakításához felvonultatott magas színvonalú termékek mellett olyan programok várják a látogatókat, melyek máshol nem elérhetőek.

LOSZ Trendszigetek
Lakberendezők Országos Szövetsége az ergonómiát helyezi fókuszba. A látogatók három különböző pavilonban felépített tematikus standokon nemcsak az aktuális trendek és örökérvényű esztétikai normák jegyében fogant enteriőrökből, forradalmian új anyagok és korszerű megoldások sorából meríthetnek inspirációt, de a lakóterek megszervezésének sarkalatos ergonómiai szempontjairól is hasznos információkat szerezhetnek.
Bővebben: ITT

Annie Sloan Hungary workshop
45 percben megmutatják a márka forgalmazói a bútorfestés alapjait. A workshop soránegy kis falra akasztható dekorációs táblát készíthetsz, melyen keresztül megismerheted:

  • az ecset- és festékkezelést,
  • a stencilezést, mint dekorációs technikát,
  • a waxok (viaszok) típusát és a waxolás technikáját,
  • és természetesen az Annie Sloan krétafestéket.

Bővebben: ITT


A kiállítás küldetése a kezdetektől (immár 10 éve), hogy a hazai design szakma számára platformot kínáljon a bemutatkozásához. A kiállítás szakmai részét erősíti minden évben a MAGYAR DESIGN stand, melynek anyaga egy teljes év designterméséből áll össze, számos alkotás itt debütál. A kiállítási tárgyak között prototípusok, kísérleti darabok és kisszériás vagy egyedi megrendelésre készülő bútorok, világítótestek, lakberendezési kiegészítők, dekorációs tárgyak szerepelnek. Minden évben több tucat designernek ad lehetőséget, hogy több tízezer látogató számára mutassa be termékeit. A Magyar Design stand miközben ízlést fejleszt, szemléletet formál, a nagyközönséghez közelebb hozza a magyar designt, a nemzetközi trendeket, a szakma számára pedig egy kiemelt találkozópont beszélgetésekkel színesítve. Az idén jubileumát ünnepli a design stand is, 10. alkalommal került összeállításra.
Bővebben: ITT

forrás: OTTHONDesign

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Construma 2023

Következő cikk

Erdei utakon Reviczky Gáborral - 160., 2023/01.



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések