FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Vadételből is jeles!

Az EGERERDŐ Zrt. Mátrafüredi Erdészete képviselte az erdőgazdaságot az Országos Magyar Vadászkamara Heves megyei szervezete által rendezett Heves Vármegyei Vadásznapon, július elsején. A Mátrafüredi Erdészeti Technikum területén szervezett eseményen színes programokkal várták a vadászat iránt érdeklődőket.

A látogatók Szent Hubertus misén, kutya és solymász bemutatón vehettek részt, de természetesen a vadászat szerelmesei is megmutathatták főzési tudományukat a vad- és halétel főzőversenyen.

Az erdészet csapatát Nagy Richárd, mátraszentimrei erdész, mint főszakács vezette, akinek munkáját két kollégája, Gábor Zoltán és Aipli Zoltán segítette. A csapat leves kategóriában nevezett a versenyre, melyen összesen 22 társaság vett részt.

Az erdész gasztrocsapat által készített tárkonyos szarvasraguleves elnyerte a zsűri tetszését, amelyért első helyezést értek el. 

forrás: EGERERDŐ Zrt.

Előző cikk

Agrárminisztérium SZMSZ-e

Következő cikk

Zöld Civil Díjak és Emlékdíjak



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések