FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdész szakszemélyzeti képzés – november 9.

Alföldi Erdőkért Egyesület Kutatói Nap 2023 címmel az Alföldi Erdőkért Egyesület a 244/2020. (V. 28.) Korm. rendelet szerint akkreditált választható kiegészítő képzést hirdetett a jogosult erdészeti szakszemélyzet részére, Lakitelekre, november 9-én.

Képzés akkreditációs száma: VKK-2023-00249 (20 kreditpont)

Képzés tárgya:
Az alföldi erdőgazdálkodást érintő legújabb hazai kutatási eredmények bemutatása és az elsajátítás ellenőrzése teszt kitöltésével.

A képzés teljesítésének feltételei
A képzésen személyesen részt vesznek az AEE tagszervezetei által delegált munkavállalók. A nem ebbe a körbe tartozó jogosult erdészeti szakszemélyzet online módon tud részt venni. Ehhez szükséges az előzetes regisztráció az alfoldierdokert@gmail.com e-mail címre küldött rövid üzenettel, amelyben meg kell adni a nevet és a nyilvántartási kódot. A személyes részvételt jelenléti ív aláírásával kell igazolni, az online részvételt az alkalmazott szoftver naplózza. Amennyiben több személy egy gépen (kivetítőn) kívánja megtekinteni az előadásokat, úgy ennek tényét a regisztráció során jelezni kell.
A képzés teljesítésének feltétele az előadásokon való igazolt részvétel (személyesen vagy online), valamint a min. 60%-os teszt eredmény.

forrás: NAK

Előző cikk

Idén nincs hatósági áras tűzifa

Következő cikk

Faanyag feldolgozása a prioritás



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések