FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Német Fakongresszus 2023

A képen balról: Jörn Kimmich (DeSH elnök), Julia Möbus (DeSH ügyvezető igazgató) és Lars Kimmich (DeSH ügyvezető igazgató).

Két tartalmas nap után véget ért a Német Fakongresszus 2023 Stuttgartban. A több mint 300 résztvevővel az iparági találkozó rekordot ért el.

A gazdasági és politikai fejleményeket neves előadók és az erdészet és a faipar számos képviselője vitatta meg. Mindig az volt a kérdés, hogyan tud a fa hozzájárulni társadalmunk fenntartható átalakításához.

“A Német Fakongresszussal 2023 immár harmadik alkalommal sikerült egy nagyon sikeres találkozót szerveznünk a fűrész- és faipar, valamint az erdészet és a faipar képviselői számára” – összegezte a rendezvényt Jörn Kimmich, a DeSH elnöke.

“Az idei mottó az iparág jövőjét, de a társadalom egészét érintő legfontosabb kihívásokra összpontosított. Az elmúlt évek jelentős változási folyamatai számos területen megmutatkoznak. Ennek megfelelően nagy érdeklődés övezte az aktuális fejlemények és az átalakítási, alkalmazkodási lehetőségek megvitatását.”

szerk/ford: Tóth János, forrás: DESH / HolzForum

Előző cikk

Austrian Timber Talks 2023

Következő cikk

Fából épült toronyházak




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version