FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

256 mentőállomás kap fenyőfát

Fenyőfákkal köszöntük meg az Országos Mentőszolgálat bajtársainak egész éves munkáját – írta közösségi oldalán az agrárminiszter csütörtökön, amikor bejelentette, hogy az állami erdészeti társaságok közreműködésével 256 mentőállomásra juttatnak el örökzöldeket karácsonyig.

Áldott ünnepet kívánó üzenete mellett egy videót is feltöltött Nagy István, amelyen személyesen vitt el egy fenyőfát a dunakeszi mentőállomásra Csató Gáborral, az Országos Mentőszolgálat főigazgatójával, akivel a díszítést is elkezdték.

Erdészeti, meg amolyan agrárminiszteri nyelven szeretnék kifejezni az ország köszönetét a mentők egész éves munkájáért – fogalmazott a miniszter a videóban. Akiken a mentőknek kell segíteni, azoknak nincs módjuk megköszönni – tette hozzá Nagy István.

“Ti egész évben segítetek és akin segítetek, annak általában nincs módja azt mondani, hogy köszönöm! Jön a karácsony, s ezt a köszönetet szeretnénk a magunk nyelvén mi elmondani mindenki helyett. Szeretnénk, hogy a 256 mentőállomáson legyen karácsonyfa, amit majd feldíszítetek és legyen ott a magyar emberek köszönete is” – mondta dr. Nagy István az átadás során dr. Csató Gábornak, az Országos Mentőszolgálat főigazgatójának.

Ezért 256 mentőállomásra juttatnak el egy-egy fenyőt karácsonyfának az állami erdészeti társaságok országszerte – mondta Nagy István, aki megköszönve áldozatos munkájukat, hozzátette: “legyen ott a magyar emberek szeretete”.

“Talán a Covid alatt éreztük ennyire a társadalmi megbecsülést, és azt, hogy a tenyerükön hordoz minket a bajtársaimmal a lakosság” – mondta Csató Gábor, aki közölte: 8500 bajtársának az Agrárminisztérium, a kormányzat és a lakosság is megköszöni az ez évi munkáját. Hozzátette: ő is háláját fejezi ki bajtársainak a több mint 1,3 millió idén ellátott betegért.

forrás: Nagy István FB / MTI

Előző cikk

Faanyagszállítás e-kamionnal

Következő cikk

Erdővagyon és erdőgazdálkodás Magyarországon 2022-ben



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések