FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faipari, bútoripari üzleti-találkozó

Szlovénia: A rendezvényen egyéni nemzetközi üzleti találkozókat szerveznek, hogy új üzleti lehetőségeket találjanak az innovatív európai bútor- és faipari vállalatokkal.

A rendezvényre 2024. március 7-én, közép-európai idő szerint 10:00 órakor kerül sor, az egyéni üzleti b2b találkozókat a helyszínen, a Ljubljana Exhibition and Convention Centre-ben (Dunajska 18, 1000 Ljubljana, Szlovénia), valamint online az InEvent partnerkereső platform támogatásával szervezik.

Ha Ön építőipari vagy bútoripari vállalat, ingatlanfejlesztő, építész, belsőépítész, ügynök, kiskereskedő vagy nagykereskedő, szövetség vagy klaszter,

regisztráljon ITT

és 2024. március 5-ig felveheti cégprofilját az InEvent platformra. A részvétel ingyenes.

A b2b-találkozók előre egyeztetett, egyenként 15 percesek, és csak az InEvent platformon regisztrált résztvevők számára lesznek elérhetők. A találkozók nyelve angol vagy bármely más, az 1×1 találkozó résztvevői által elfogadott nyelv. A platform használatára vonatkozó alapvető útmutatót ITT találja.

A b2b partnerkereső eseményen kívül 2024. március 6-án és 7-én egyéni programot szerveznek a szlovéniai fa- és bútoripari vállalatoknál vagy a faépületek referenciamintáinál tett látogatásokra, valamint a ljubljanai Ambient és Home plus vásárra azon résztvevők számára, akik a helyszínen, Ljubljanában vesznek részt a rendezvényen.

Az esemény a Furniture Go International projekt keretében kerül megrendezésre.

A rendezvény főszervezője a Faipari Klaszter Szlovénia.


A rendezvényt a Szlovén Köztársaság Gazdasági, Idegenforgalmi és Sportminisztériuma, a SPIRIT Slovenia, egy állami ügynökség, a Szlovén Kereskedelmi és Iparkamara, a Furniture Go Intentional (FGOI) partnerség és a nagyra becsült FGOI nagykövetek támogatják.

szerk/ford: Tóth János, forrás: LesarskiGrozd.si

Előző cikk

EUDR teszt = megbukott

Következő cikk

ÖKO-építkezés alapjai



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések