FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Zöld Föld Tanári Ösztöndíjprogram

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány ösztöndíjat kínál azon pedagógusoknak, akik részt vesznek a 2023 őszén vagy 2024 tavaszán induló 4 féléves Zöld Föld komplex fenntarthatósági oktatási program egyetemi szakirányú továbbképzésen.

Jelentkezési határidő: 2024. február 1-25.

Az ösztöndíjprogram a Pannon Egyetem Humántudományi Kar, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Kar vagy a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar hallgatóinak képzési költségeit támogatja, ezzel elősegítve a Zöld Föld komplex fenntarthatósági oktatási program tartalmának és tanításmódszertanának megismerését, alkalmazását.

A program megvalósításában az Alapítvány szakmai közreműködő partnere az Alapértékek Nonprofit Kft.

Elnyerhető ösztöndíj: a 2023/2024. tanév tavaszi félévére maximum 75 ezer Ft/fő.

Jelentkezési időszak: 2024. február 1. – 2024. február 25.

A pályázati kiírás innen letölthető.

A pályázatra jogosultak köre, pályázat benyújtásának feltételei

A pályázaton részt vehet a Pannon Egyetem Humántudományi Karának, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Karának, és a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának hallgatója, aki A fenntarthatóság elvének komplex alkalmazására felkészítő pedagógus-szakvizsga szakirányú továbbképzési szakra sikerrel jelentkezett.

A jelentkező igazolhatóan befizette a képzés díját.

A jelentkező rendelkezik a küldő intézmény vezetőjének támogató levelével, amelyben garantálja, hogy biztosítja a pedagógus részvételét a képzésen és megoldja a helyettesítését a képzése alatt.

A pályázat feltétele egy motivációs levél, amely tartalmazza – amennyiben releváns – a fenntarthatóságra nevelés terén szerzett tapasztalatok felsorolását vagy ennek hiányában a képzésen szerzett fenntarthatósági ismeretek oktatásba integrálhatóságának tervét. A fenntarthatóságra nevelés terén szerzett előzetes tapasztalatok megléte nem feltétele a képzésben való részvételnek.

Regisztráció a Zöld Föld Klubba (nem jár semmilyen elkötelezettséggel).

Pályázat benyújtásának helye és módja

A pályázatot a Támogató pályázati rendszerén keresztül, PDF formátumú csatolmányokkal lehet beadni.

A pályázat benyújtásának helye: a Támogató www.palyazat.kbka.org oldalon elérhető pályázati rendszerén keresztül.

Kérdéseit felteheti a palyazatok@kbka.org címen.


Az ösztöndíjas szerződést kizárólag Ügyfélkapu [az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény 35. § (1) bekezdés b) pontjában nevesített, a magyar Kormány által kötelezően biztosított elektronikus azonosítási szolgáltatás] birtokában köthető meg. Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben e kötelezettségének a szerződés megkötéséig nem tesz eleget, az a szerződés megkötésének elháríthatatlan akadályát képezi, amelyért a Kék Bolygó Alapítványt mint Támogatót felelősség nem terheli.

forrás: Kék Bolygó Alapítvány

Előző cikk

Természetrombolást percenként 13 millió dollárral támogatjuk

Következő cikk

Faültetések Kecskeméten



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések