FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Lombosfa Konferencia támogatóit keresik

11th Hardwood Conference – 2024. május 29-31-én immár 11. alkalommal kerül megrendezésre a nemzetközi Lombosfa Konferencia Sopronban.

100 fő feletti résztvevői létszámra számítunk a regisztrációk alapján, akiknek háromnegyede külföldről érkezik a soproni Fagus Hotel elegáns konferenciatermébe. Jelen állás szerint Európa 18 országából, valamint Ausztráliából és Japánból érkeznek résztvevők.

A rendezvény társzervezője, a Faipari Tudományos Egyesület (FATE) szponzorokat keres a konferencia lebonyolításához. Hazai és nemzetközi vállalkozások számára az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

Arany szponzori fokozat: céget reklámozó szakember kitelepülési lehetősége pulttal, molinóval, prospektusok és minták kiosztásának lehetősége, logó és cégnév megjelenése a kiadványban, illetve a híradásokban.

Ezüst szponzori fokozat: prospektusok és minták kiosztásának lehetősége, logó és cégnév megjelenése a kiadványban, illetve a híradásokban.

Bronz szponzori fokozat: logó és cégnév megjelenése a kiadványban, illetve a híradásokban.

A korábbiaknak megfelelően írásbeli híradások születnek a konferenciáról pl. a FATÁJ hírleveleiben, készül digitálisan hosszútávon elérhető tudományos, angol nyelvű konferencia kiadvány, valamint televíziós megjelenést is tervezünk helyi- és országos médiában.

A 10. Lombosfa Konferenciáról alább olvashat:

Megtisztelő érdeklődését várjuk: info@fatud.hu

Tisztelettel,
FATE vezetősége

Előző cikk

Megújult a Mátravasút

Következő cikk

Erdőtüzek az USA-ban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések