FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Lombosfa Napok 2024

Németország: A Lombosfa Napok 2024 (LAUBHOLZTAGE 2024) ismét intellektuális és inspiráló fórum lesz, amely teret ad az újító ötleteknek és úttörő koncepcióknak. A lombosfa-felhasználás jövőjére összpontosítunk és feltárjuk a fa értékláncon belüli változatos lehetőségeket. Vezérelvünk a biológiai átalakulás, amely innovatív faalapú termelési technológiákat mozdít elő.

Időpont: 2024. június 20-21.
Helyszín: Göppingen Town Hall, Göppingen, Németország

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Ha szeretne részt venni a Lombosfa Napok 2024 rendezvényen előadóként, szponzorként vagy kiállítóként – kérjük, 2024. május 31-ig küldjön egy rövid e-mailt a info@technikumlaubholz.de címre.

A szervezőről:
A Technikum Laubholz egy élvonalbeli, nem egyetemi kutatóintézet. Független munkánk az innovatív lombosfa-felhasználások területén az alapkutatást és az ipart ötvözi. A Technikum Laubholz felgyorsítja az ökológiai átmenetet és jelentősen hozzájárul a fenntartható gazdálkodáshoz. Interdiszciplináris csoportjaink nyolc kutatási területen dolgoznak. A Technikum Laubholz állami támogatásokból, harmadik féltől származó finanszírozásból, licencbevételekből és a spin-offokból származó bevételekből finanszírozza tevékenységét.

forrás: TLH Technikum Laubholz

Előző cikk

Erdészeti Klímaalap megszűnik

Következő cikk

Szociális tüzelőanyag program eredményei



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések