FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Kiskunsági Alkotótábor kiállítása

Harsányi Zsuzsa – Pusztai alkony

A KEFAG Zrt. Bugacon megszervezett Kiskunsági Alkotótáboraiban résztvevő művészek abban közösek, hogy a természeti környezet, az erdő csendje, a pusztai lét és a tanyavilág szépsége hatással van minden alkotásukra. Az időszaki tárlat válogatás az alkotótáborban készült festményekből és grafikákból.

A megnyitó helye: Népi Iparművészeti Gyűjtemény, Kecskemét, Serfőző utca 19.

A kiállítás megnyitója 2024. április 19-én, pénteken 17 órakor lesz.

A kiállítás 2024. június 14-én aukcióval zárul.

k0415Nepi.jpg

2023-ban 16. alkalommal került megrendezésre a Kiskunsági Alkotótábor a KEFAG Zrt. Bugaci Erdészeténél, a Bucka Vendégházban.
A táborban résztvevő művészek (bármennyire is különböznek egymástól művészeti felfogásban, stílusban, technikában) abban közösek, hogy a természeti környezet, az erdő csendje és szépsége, a Bucka Vendégház nyugalma és kényelme hatással van minden alkotásukra.
A KEFAG Zrt. biztosítja a zavartalan alkotómunka hátterét, a művészek pedig gazdagítanak minket néhány festménnyel, grafikával és szoborral. Az eredmény több száz alkotás, melyek lenyomatai a táj szépségének és a szárnyaló fantáziának.

Ezekből az alkotásokból látható 50 db a kiállításon a Népi Iparművészeti Gyűjteményben (Kecskemét, Serfőző u. 19.) csaknem 2 hónapon keresztül, április 14-től június 13-ig.
Ezen felül további 15 alkotás kerül kalapács alá a június 14-én 17 órakor megrendezendő aukción.

Ahogy azt a korábbi aukciókon is jeleztük már, minden egyes elkelt alkotás értékét az ingyenesen látogatható Kecskeméti Arborétum fenntartására és további fejlesztésére fordítjuk!

Válasszon kedvére való alkotást!
Az eladásra szánt festmények megtekinthetők a KEFAG Zrt. honlapján: IDE kattintva.

Az aukcióra bocsájtott képek paramétereit és kikiáltási árait itt tekinthetik meg…
Az alkotók rövid életrajza itt…

Amennyiben a KEFAG Zrt. teljes gyűjteményében – a Google drive-on – talál kedvére való alkotást, kérjük, jelezze vásárlási szándékát a makrazs@kefag.hu címen, és bevesszük azt az aukciós listába!

forrás: KEOL

Előző cikk

Közfoglalkoztatás a KEFAG-nál

Következő cikk

Városfásítás - Szarvas



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések