FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

KKV Technológia Plusz Hitelprogram

Ezúton értesítjük olvasóinkat, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent a „KKV Technológia Plusz Hitelprogram” (GINOP Plusz-1.4.3-24 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 155,54 milliárd forint.

Támogatási kérelem 2024. április 30-tól 2024. december 30-ig, csak az MFB Zrt.-vel szerződéses kapcsolatban álló, megfelelő jogosítvánnyal rendelkező pénzügyi közvetítőnél (MFB Pont Plusz) nyújtható be. Az MFB Pont Pluszok listáját az MFB Zrt. a honlapján (www.mfb.hu) teszi közzé.

Hitelprogram célja
A Hitelprogram célja a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások (KKV-k) termelékenységének és hozzáadott értékének növelése a technológiai és szervezeti megújítás támogatásán keresztül. Célja továbbá a KKV-k korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása, lehetővé téve megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására vonatkozó energiahatékonysági beruházásokat is. A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások olyan beruházásainak a támogatása, ahol a vállalkozások rövid- és középtávon bevételt termelő, megtérülő technológiákba fektetnek be, azonban a tőke- és hitelpiaci feltételek akadályozzák a finanszírozást.

Kölcsön típusa
Éven túli lejáratú kamatmentes beruházási Kölcsön.

Kölcsön összege
minimum 10 millió Forint – maximum 100 millió Forint
Az igényelhető hitelösszeg nem haladhatja meg a hitelkérelem benyújtását megelőző lezárt pénzügyi év üzemi eredményének tizenötszörösét.

forrás: palyazat.gov.hu

Előző cikk

Amit a számok mutatnak - EVGK16

Következő cikk

Felülvizsgált KKV Stratégia 2019-2030



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések