FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Szálláshelyek a Pilisi Parkerdőben

Gyarmatpusztai vadászház. Fotó: Pilisi Parkerdő

A természetközeli élményre vágyók öt vadételeket felszolgáló, saját konyhával rendelkező vadászház, két önellátó turistaház és egy erdei iskola szolgáltatásait vehetik igénybe.

A cég új szállásfoglaló honlapja egy helyen kínálja a Pilisi Parkerdő gondozásában lévő összes elérhető szálláslehetőséget, amelyek között preferenciáinknak megfelelően kereshetünk.

Legyen szó céges rendezvényről, vezetői tréningről, esküvőről, családi nyaralásról vagy romantikus hétvégéről, az oldal segítségével könnyedén megtaláljuk a céljainknak leginkább megfelelő szálláslehetőséget. Az oldal tájékoztatást nyújt a különböző vadász- és turistaházak közelében található természeti attrakciókról és ökoturisztikai látványosságokról is. 

Az ajánlatkérés egyszerűen és gyorsan intézhető a https://szallas.parkerdo.hu/ oldalon keresztül. 

A Pilisi Parkerdő olyan térségben gondozza az erdőt, ahol az ember és a természet együttélésének és harmóniájának évezredes hagyományai vannak. Napjaink fenntartható erdőgazdálkodása is a természeti értékek megőrzését szolgálja, miközben lehetőséget biztosít az egészséges kikapcsolódásra. A Pilisi Parkerdő területein évente 32 millió alkalommal töltődnek a látogatók. 

forrás: turizmus

Előző cikk

Casino Middelkerke - modern faszerkezettel

Következő cikk

Erdőtüzek megelőzése, összefogás



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések