FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Ziegner Antal-díjat kapott Benei Béla

Ahogy harmadik éve minden július 20-án a Kolon-tavi Madárvártán átadták a Ziegner Antal-díjat, melyet a Pullus Alapítvány és a Kiskunsági Madárvédelmi Egyesület alapított Tóni bácsi 100. születésnapja alkalmából.

A Ziegner Antal-díj adományozásának célja azon nem hivatásos, amatőr madárgyűrűzők méltó elismerése, akik több éven keresztül végeztek színvonalas és eredményes madárvédelmi szakmai tevékenységet, valamint a környezeti nevelés és utánpótlás-nevelés területén is példamutató a munkásságuk.

Mint az előző években, úgy most sem volt könnyű a díjbizottság dolga, de a jelöltek közül végül mindenki Benei Bélára (munkahelye: NEFAG Zrt. Monori Erdészete) adta le a voksát.

Az ünnepélyes átadón a tábor aktuális lakóin túl részt vettek Béla családtagjai, és egykori tanítványai, barátai is. Gratulálunk Benei Bélának az eddigi eredményeihez és sok további sikeres madárgyűrűzéssel töltött éveket kívánunk neki!

forrás: Kolon-tavi Madárvárta

Előző cikk

Erdő Bajnokok Díj idei nyertese

Következő cikk

Erdész szakszemélyzeti képzés – augusztus 5.




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version