FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Famarketing akciónapok

A német faipar 2024. szeptember 13-29. között „A fa megmenti az éghajlatot” mottójú iparági kezdeményezésének jegyében akciónapokat tart, és számos rendezvényre és kampányra hívja az embereket Németország-szerte.

Az iparág példát akar mutatni, és egész Németországban fel akarja hívni a figyelmet a faipar klímapolitikai és gazdasági jelentőségére. „A német faipar 70 000 vállalatával és 650 000 alkalmazottjával meghívja a fiatalokat és az idősebbeket, hogy ismerjék meg az iparágunkat és a A fa megmenti az éghajlatot kezdeményezésünket” – mondja Erwin Taglieber, a kampányért felelős Német Faipari Tanács (DHWR) elnöke.

A nyitórendezvényre szeptember 13-án, pénteken kerül sor a Haas vállalatnál Falkenbergben (Bajorország), és egy kéthetes kampány kezdetét jelzi, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a faipar szerepére az éghajlatváltozás elleni küzdelemben. Az eseményt a Német Erdészeti Tanács, a Bajor Ácsok Céhének Szövetsége és a Bajor Erdőtulajdonosok Szövetsége támogatja.

szerk/ford: Tóth János, forrás: HolzForum

Előző cikk

Alacsony cégalapítási kedv

Következő cikk

Hogyan tudnak a cégek fát ültetni?




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version