FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Európai Erdészeti Hálózat

A European Forestry Network Meeting 2024 egy európai, erdészeti civil szervezetek számára hazánkban rendezett találkozó, melynek célja a kapcsolatépítés, és a hasonló célokért dolgozó szervezetek munkásságának megismerése, tudástranszferek indítása.

A 2024. október 13-tól 17-ig az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) kezdeményezésére Magyarországon zajló találkozónak szakmai és kulturális elemei is vannak. A szakmai rész keretein belül a résztvevőkkel az OEE, az Ipoly Erdő Zrt., a Pilisi Parkerdő Zrt., valamint a Bakonyerdő Zrt. osztja meg tapasztalatait, tudását erdőgazdálkodással kapcsolatban, valamint bemutatja a társadalmi szemléletformálás terén kidolgozott programjait.

A European Forestry Network Meeting 2024 az OEE nemzetközi nyitásának az egyik kiemelt eseménye, mellyel többek között az erdészeti ágazatban tevékenykedő európai civil szervezeteket szólítjuk meg, kölcsönös tapasztalatcserét kezdeményezünk, és bemutatjuk a jó gyakorlatainkat egymásnak. Fontos célunk továbbá az Országos Erdészeti Egyesület innovatív tevékenységének hangsúlyos ismertetése a nemzetközi partnerek, érdeklődők felé, ezáltal a brand építésének folytatása a hazai és nemzetközi színtéren egyaránt.

Ehhez kapcsolódóan elkészültek az egyesület tevékenységét, valamint programjait bemutató angol nyelvű kiadványaink és program leporellóink, melyek Egyesületünk honlapjáról pdf. formátumban letölthetőek

A találkozón résztvevő szervezetek:

forrás: OEE

Előző cikk

Fásítási program - Abony

Következő cikk

Így kerüld a tűzifával trükközőket




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

170 e ha erdő eladó

A világ egyik legnagyobb magánerdő-tulajdonosa, a finn Stora Enso cég bejelentette, hogy az általa kezelt 1,4 millió svédországi…
Exit mobile version