FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Hulladékgyűjtés Gyöngyösoroszi-Károlytárón

Helyi önkéntesek, erdészek úgy döntöttek, hogy megtisztítják a mátrai falut és környékét. Az akcióhoz csatlakozott a térség kormánypárti országgyűlési képviselője is, de kesztyűt vett és szemetet szedett a kormányszóvivő is.

Szentkirályi Alexandra szerint a kormánynak egy határozott elköteleződése van egy sokkal zöldebb és egy sokkal élhetőbb irányba, mert – ahogy fogalmazott: ez a mi országunk, ez a mi hazánk így fontos, hogy vigyázzunk rá és minél tisztább legyen.

A HírTV beszámolója itt nézhető meg.

Az erdő csodákra képes, a természet erőt ad – vallják azok akik szeretnek erdőkben túrázni. Sajnos egyre több helyen gondot okoz, hogy a természetjárók zöldterület helyett illegálisan elszórt szemetet találnak. Ezt elégelték meg a Heves vármegyei Gyöngyösorosziban is. A településhez tartozó Károlytáró lakótelepen gyűltek össze, hogy közösen tisztítsák meg a falut és környékét.

Az Egererdő Zrt. csapata is segítette a helyeket, akik az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Tavaszi nagytakarítás kampányához csatlakozva azt tűzték ki célul, hogy a környéket megtisztítsák a szeméttől. Az erdészet vezérigazgatója világossá tette, hogy a szemétnek nincs helye az erdőben.

forrás: HírTV

Előző cikk

Muzsikált a Baktai-erdő

Következő cikk

Éledő Gemenc! – ökoturisztikai szezonnyitás



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések