FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Játékban az erdő

Az Örökerdő Alapítvány “Játékban az erdő” elnevezésű programja keretében a Budakeszi Vadaspark partnerségével 2024. szeptember 28-án (óvodapedagógus), szeptember 29-én (tanító, tanár) pedagógusnapot tart, melynek keretében 40 (20 óvodapedagógus és 20 általános iskolai tanító, tanár vagy hatosztályos, nyolcosztályos tanár) kiválasztott pedagógus ismerheti meg szakvezetés segítségével hazánk és a Kárpát medence Budakeszi Vadasparkban megtalálható 50 faját.

Oktatási és nevelési intézmények szakemberei pályázhatnak!

A délelőtti és délutáni szakvezetések között természetismereti játékcsomagok kerülnek átadásra, amit másfél órás workshop követ, amelyen megismerhetik a pedagógusok, hogy a játékokat, hogyan tudják beemelni oktatási és nevelési munkájukba.

Pályázni az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehet 2024. szeptember 5-ig.
A kiválasztás sorsolással történik. A kiválasztottakat szeptember 10-ig tájékoztatjuk.

Részletes program:

9.30 – 10.00 Regisztráció

10.00-10.30 Budakeszi Vadaspark bemutatása

10.30-12.00 Nagyvad kör, tanösvények, tematikus játszóterek (szakvezetés)

12.00-12.30 Törpevonatozás

12.30-13.00 Ebéd

13.00-14.00 Kisragadozók (szakvezetés)

14.00-15.30 Picinke játékok használata az oktatásban, csomagok kiosztása

15.30-16.30 Madaras kör (szakvezetés)

A sorsolás szabályai és menete

A pedagógusnap térítésmentes a kisorsoltaknak, de az utazási költséget a szervezőknek nem áll módjukban támogatni. A pedagógusnapon fotó és videóanyag készül, amelyet a szervezők kommunikációs csatornáikon felhasználnak. A 2024. augusztus 15 – szeptember 5. között azon intézmények regisztrálhatnak a programra amelyek rendelkeznek OM azonosítóval (óvodák és általános iskolák, vagy hatosztályos, nyolcosztályos gimnáziumok). Egy intézményből csak egy regisztrációt áll módunkban elfogadni. A nyertest a szervezők által létrehozott sorsolási bizottság véletlenszerű sorsolással sorsolja ki. Amennyiben valaki valótlan adatokkal vesz részt a programban, a sorsoláson nem vehet részt. A nyerteseket a szervezők e-mailben értesíti.

A programot az Agrárminisztérium támogatja.

forrás: Örökerdő Alapítvány

Előző cikk

Kitüntetések augusztus 20. alkalmából

Következő cikk

Erdészeti szakértői állásajánlat



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések