FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Veszprémi Géza Ösztöndíj

A soproni Roth Gyula Erdészeti Technikum kollégiumában, 2023. augusztus 27-én megtartott ünnepélyes tanévnyitón második alkalommal adták át a Veszprémi Gézáról elnevezett ösztöndíjat két erdésztechnikus tanulónak, Fodor Lászlónak és Róka Máténak. Az eseményen jelen volt a család részéről Veszprémi Rita és Veszprémi Géza, az ösztöndíj névadójának gyermekei.

Az Örökerdő Alapítvány a családdal és a Roth Gyula Erdészeti Technikummal egyetértésben Veszprémi Géza erdésztechnikus, volt gyakorlati szakoktató nevében ösztöndíjat alapított. Az ösztöndíj célja Veszprémi Géza emlékének megőrzése, valamint szociálisan rászoruló, jó szakmai tanulmányi eredményű tanulók jutalmazása. A névadóról bővebben az Örökerdő Alapítvány honlapján, a pályázati felhívásban lehet olvasni.

Az okleveleket átadta Sztojkáné Bodor Ildikó, igazgató asszony, Havaj Kornél, az Ösztöndíj Bizottság titkára és Gyenge Álmos, az ösztöndíj bizottság tagja.

A most átadott Veszprémi Géza Ösztöndíj a 2023/24-es tanévre 200-200 ezer forintos támogatást jelent az erdészeti technikum két tanulójának. A program jövő évben folytatódik.

A díjazottaknak gratulálunk, tanulmányaikhoz további sok sikert kívánunk.

Forrás: Örökerdő Alapítvány

Előző cikk

Kalákában épülő szalmabálaház

Következő cikk

Német fapiac zsugorodik



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések