FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

#felderchallenge 2.0 – famegmunkáló gépeket nyerhetsz

A tavalyi nagy siker után az osztrák gépgyártó cég, a Felder Group útnak indítja a #felderchallenge következő fordulóját! Ez kihívás a szorgalmas barkácsolók számára, akik eredeti ötleteik alapján egyedi munkadarabokat akarnak létrehozni, hogy egy vadonatúj famegmunkáló géppel jutalmazzák meg őket.

Ezzel a felhívással a Felder Group arra szeretné ösztönözni az ambiciózus famegmunkálókat világszerte, hogy inspiráljanak másokat saját projektjükkel. A legkreatívabb pályaművek ismét nagyszerű díjakat nyernek. A felhívásukat 11 nyelven tették közzé (EN, FR, DE, DA, IT, NL, PL, SV, ES, CZ, HU).

Akár egyszerű, akár összetett, akár kicsi, akár nagy – bármilyen famegmunkálási projektet várunk. A szakértőkből álló zsűri és a feldergroup.com közössége az összes pályamű közül kiválasztja a legjobb tíz projektet, amelyeket minden online platformon közzétesz.

A díjak között szerepel egy Hammer portálmaró HNC 47.82, egy Felder szalagfűrész FB 510 és egy kézi élzáró ForKa 200 eco plus, valamint szerszámdobozok és egy japán kézifűrész-készlet. A #felderchallenge 2021 minden résztvevője meglepetéscsomagot kap!

Ráadásul az idei évben a Felder Arany Kiválasztott Díjat először indítjuk útjára. Egyedülálló díj az egyedülálló teljesítményért! A zsűri minden tagjának lehet egy “Arany Kiválasztottja”. Azok a projektek, melyek a Felder Arany Kiválasztott Díjban részesülnek, közvetlenül a döntőbe jutnak.

A részvétel feltételei a következők:

– Fotók vagy videók a saját famegmunkáló projektjéről.

– Építési terv vagy rajz.

– A projekt rövid leírása.

Tegye közzé projektjét a közösségi média csatornáin, például a Facebookon vagy az Instagramon, a következő hashtaggel: #felderchallenge, és jelöljön meg minket @feldergroup.

Benyújtási határidő: 2021. június 9.

A részvétel akkor is lehetséges, ha nincs saját ötlete. A Youtube Felder Group TV sorozat DIY (“csináld magad”) videós oktatóanyagokat kínál, amelyek elkészíthetők, és közzétehetők a közösségi médiában.

További információkat és a részvételi feltételeket ezen az oldalon találja.

(x) Felder GroupHungária Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fakataszter Csepelen

Következő cikk

MobileForester a digitális relaszkópStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

HOMAG okos élzárás

A HOMAG új, okos élzárási technológiáját üdvözlik a bútorgyártók. A kézművesség iránti megbecsülés egyre inkább növekszik, ami olyan…