FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

2022. október 12-15. között lesz közösen a Xylexpo és a 33.BI-MU kiállítás Milánóban

A bútoripar gépei, valamint szerszámgépek és hasonlók lesznek egyszerre megtekinthetőek Milánóban jövő ősszel a két szakterület közös kiállításán.

Új, nagy gyártástechnikai kiállításkoncepció indul az olaszországi FieraMilano-Rho épületében 2022. október 12. és 15. között, a BI-MU és a Xylexpo közötti partnerség eredményeként, amelyet az Ucimu-Sistemi per produrre (az olasz szerszámgépek, robotok és automatika gyártóinak szakszövetsége) és az Acimall (az olasz famegmunkáló gépek gyártóinak szövetsége) közösen szervez.

A két esemény új forgatókönyvet kínál, ahol az üzemeltetőknek lehetőségük lesz szakértelmet, megoldásokat és ötleteket találni a közös cél elérése érdekében: fenntarthatóbb és hatékonyabb módszerekkel gyártás az Ipar 4.0 elveinek megfelelően.

A két szakterület: a 33.BI-MU (szerszámgépek, robotika és automatizálás, adalékgyártás, digitális és segédtechnológiák kétévenkénti kiállítása) és a Xylexpo (fafeldolgozási és bútoripari alkatrészek kétévenkénti kiállítása) külön külön-külön, de egymást kiegészítve mutatkozik be.

Így a kiállítók több látogatóra számíthatnak (a vásártér egységes hozzáférése lehetővé teszi a látogatók számára, hogy mindkét kiállítást meglátogassák), a látogatók pedig a bútorok, a formatervezés, az ipari üzemek, az alumínium-gépek, a kompozitok és a következő generációs anyagok, terén érdeklődhetnek: akiket mindkét esemény érdekel a lehető legjobban kihasználhatják milánói útjukat.

A kettős kiállításon számos előadás és szeminárium is lesz.

“Úgy gondoljuk, hogy a BI-MU és a Xylexpo egyesülése elősegíti a mindkét kiállításon képviselt iparág tartalmának és lehetőségeinek legjobb megmutatását.” mondta Barbara Colombo, az Ucimu-Sistemi per produrre elnöke. Luigi De Vito, az Acimall elnöke szerint “… egyre zsúfoltabb kiállítási naptár, amelyet most bonyolít a világjárvány miatt számos esemény átütemezése, …” Luca Palermo, a Fiera Milano ügyvezető igazgatója így kommentálta az új esemény koncepcióját: “Büszkék vagyunk arra, hogy a BI-MU és a Xylexpo – mindkettő referenciaesemény Olaszországban és az egész világon az adott iparágban – szerepel a naptárunkban több mint ötven éve.

Forrás: panelsfurnitureasia.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Riasztó elemzés készült Magyarország vízgazdálkodásáról: sürgősen lépni kell

Következő cikk

Kezdődik a kiállítási regisztráció a Holz-Handwerkre



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések