FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

40. Construma – 10. OtthonDesign

A 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás 2022-ben – két év kihagyás után – idén tavasszal, április 6–10. között ismét várja a kiállítókat, látogatókat.

Az áprilisi CONSTRUMA kiállítási csokorra január közepéig bejelentkezett cégek már közel 14 000 négyzetmétert foglaltak le. A helykiosztás, -egyeztetés folyamatosan zajlik, sőt már a CONSTRUMA díj pályázat jelentkezés is elindult a kiállítók számára.

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA, az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek kiváló lehetőséget kínál a legújabb fejlesztések, innovatív megoldások bemutatására HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A CONSTRUMA csokor kiállításai számos újdonsággal várják a kiállítókat és látogatókat a kiállítás 5 napja alatt idén áprilisban, teljesen megújult környezetben. A megújult HUNGEXPO területe új lehetőségeket kínál a kiállítási csokornak, mind elrendezésben, mind tartalmában is:

  • A csokor 2022-ben 5 pavilont tölt majd meg: A legnagyobb A pavilonban lesznek a klasszikus építőipari tematikák, a G pavilonban a megújuló energiák, épületgépészet témakörök. A téma aktualitását, népszerűségét jelzi, hogy lassan teljesen megtelik ez a pavilon.
  • Az OTTHONDesign pedig teljesen megújult elosztásban 3 pavilonban helyezkedik majd el, így külön pavilonban lesz a konyha témaköre, a másikban a fürdőszoba, wellness, hidegburkolat tematikák, a harmadikban pedig a bútor, lakberendezés, design, melegburkolat témákban kiállító cégek kapnak majd helyet.
  • A CONSTRUMA kiállítási csokron belül az OTTHONDesign lakásbelső kialakításának összes témakörét magában foglalja a bútoroktól a burkolatokon és a konyhatechnológián át a lakberendezési tanácsadásig. A legújabb hazai design trendek bemutatásáról a fiatal tervezők munkái gondoskodnak a Magyar Design standon. A kiállítás szakmai részét erősíti a FABUNIO – Magyar Fa- és Bútoripari Unió által szervezett konferencia és szakmai programok, bemutatók, valamint a LOSZ – Lakberendezők Országos Szövetsége által koordinált, új szakmai trendeket enteriőrök formájában bemutató projekt.
  • Színvonalas szakmai programokat terveznek: jelentős szakmai konferenciákat, workshopokat, bemutatókat, tanácsadásokat – több rendezvény a kiállítással egy légtérben kap majd helyet.
  • Az építőipari, belsőépítészeti szakma számára Gálaestet tervez a HUNGEXPO a kiállítás harmadik napjára, mely a kiállítók mellett a szakma jelentős szereplőit is várja majd a rendezvényre. Ezzel egy új hagyományt és találkozópontot kívánnak teremteni a szakmának, emelve ezzel is a kiállítás rangját.
  • Hibrid kiállítással készülnek, így a fizikai rendezvény mellett a virtuális térben is megjelenést kínálnak a cégeknek, amivel kiegészíthetik kapcsolatépítési lehetőségeiket, új partnerek elérését.

forrás: Hungexpo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

15. Szakma Sztár Fesztivál

Következő cikk

Fedezd fel az örökséged!



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések