FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Kezdődik a kiállítási regisztráció a Holz-Handwerkre

HOLZ-HANDWERK 2018 (keine Einverständniserklärung)

Szeretne Nürnbergben kiállítani a Holz-Handwerken? 2022. március 29. és április 1. közöttre tervezik a Holz-Handwerk soronlévő kiállítását, melyre megnyílt a kiállítási regisztráció.

HOLZ-HANDWERK 2018 (keine Einverständniserklärung)

Megkezdődött a HOLZ-HANDWERK 20. jubileumi kiadásának regisztrációs szakasza. A kiállítás 2022. március 29. és április 1. között lesz, és most először lesz új hétköznapi menetrendje. Mint mindig, a FENSTERBAU FRONTALE-val párhuzamosan szervezik meg. Azok a cégek, amelyek június 30-ig foglalnak standot, “korai madár” kedvezményben részesülnek. Az érdeklődő kiállítók megtalálják az összes szükséges információt a jelentkezési oldalon.

A nürnbergi vásár szervezői lelkesen várják az eseményt, hiszen a 2020. évi kiállítás a covid-19 miatt elmaradt.

A HOLZ-HANDWERK minden olyan terméket és technológiát lefed, amely a fafeldolgozó vállalatok mindennapi munkája szempontjából releváns, ezért kétévente kötelező esemény az asztalosok, ácsok, szakkereskedők, valamint a bútorgyártás és a belsőépítészet szakértői számára. A kiállított termékek a famegmunkáló gépektől, elektromos szerszámoktól és pneumatikus szerszámoktól, szoftverektől, rögzítő rendszerektől, hardverektől, építőelemektől és felszerelt rendszerektől a faanyagig és a faanyagig terjednek. Az előző, 2018-as rendezvényen több mint 110.000 látogató ismerkedett meg az adott iparágakat érintő legújabb trendekkel és témákkal a párhuzamos HOLZ-HANDWERK és FENSTERBAU FRONTALE vásárokon.

A HOLZ-HANDWERK 20-dik alkalommal lesz 2022-ben, a VDMA Famegmunkáló Gépek Szövetsége és a NürnbergMesse GmbH közösen szervezi meg. A rendezvény társszponzora a Bajor Asztalos Egyesület (FSH).

A HOLZ-HANDWERK 2022 regisztrációjának határideje 2021. július 31.

Forrás: panelsfurnitureasia.con

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

2022. október 12-15. között lesz közösen a Xylexpo és a 33.BI-MU kiállítás Milánóban

Következő cikk

DOMOTEX: 2022. január 13-16.



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések