FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Digitális folyamatmenedzsment a bútoriparban

Az egyedi termékek iránti növekvő kereslet és a projektmegbízások fokozódó térnyerése új kihívást jelent a bútoripar menedzsmentje számára. Ezekre a kihívásokra kínál megoldást a kifejezetten bútoriparra fejlesztett ágazati szoftver, amely a teljes projektfolyamatban biztosítja a területek összekapcsolását.

Kihívások a projektgyártásban

Az egyedi termékek iránti növekvő kereslet és a projektmegbízások fokozódó térnyerése új kihívást jelent a bútoripar menedzsmentje számára. Az időigényes ajánlatadás, a projektdokumentációk elkészítése és napra készen tartása, a projektek kivitelezésének nyomonkövetése vagy épp a kiszállításhoz, helyszíni szereléshez és elszámoláshoz kapcsolódó feladatok fokozott átláthatóságot és automatizálást igényelnek.

Ezekre a kihívásokra kínál megoldást a kifejezetten bútoriparra fejlesztett ágazati szoftver, amely a teljes projektfolyamatban biztosítja a területek összekapcsolását.

Miért érdemes regisztrálni?

– Az ingyenes webináriumon bemutatjuk Önöknek, hogy hogyan lehet egyetlen átfogó iparági szoftverrel kézben tartani a gyártási folyamatokat.

– A 2020 Insight lehetővé teszi a bútoripari vállalatok számára, hogy a projekteket az elejétől a végéig egy rendszerben kezeljék.

– Az end-to-end gyártási megoldás automatizálja az üzleti folyamatokat, optimalizálja a megrendeléskezelést, gyártáselőkészítést, a gyártást és a telepítést, miközben zökkenőmentes információraámlást biztosít a területek között.

Lefoglalom a helyem a képzésre!

Velük találkozhat a webináron

-> Tóth Gábor, a 2020 tanácsadója betekintést nyújt Önöknek alkalmazási példákon keresztül a folyamatok digitalizálásába,

-> Gróf Csabával, az ERTL Faipari Kft projektmenedzserével közösen gyakorlati oldalról mutatják be, hogy az ERTL Faipari Kft hogyan digitalizálta folyamatait a 2020 Insight segítségével, beleértve a részletes projektmenedzsmentet is.

A 2020 Insight megoldásunkat világszerte már több mint 300 bútoripari gyártó cég használja sikerrel.

Gyűjtse össze a tippeket és tanácsokat az Ön folyamatainak optimalizálásához is!

Ezekről lesz szó az ingyenes előadáson

1) Projektgyártás folyamatainak áttekintése / A digitalizáció előnyei a bútorgyártásban

2) Folyamatdigitalizálási lehetőségek a projekteknél / Tippek és trükkök az ERTL faipari Kft.-től

3) Betekintés a 2020 Insight End-to-End megoldásaiba / ERP, MES, CAD/CAM, projekt- és szerelésmenedzsment modulok

Bejelentkezek most!

A 2020 -ről

A 2020 Technologies GmbH több mint 30 éve fejleszt és implementál ágazatspecifikus szoftvereket a bútor- és fafeldolgozó ipar számára. Preferált partner a bútorgyártók, azok beszállítói, valamint a projektgyártók részére, a cégek digitális transzformációjának támogatására.

A 2020 Technologies GmbH osnabrücki telephelye része a 2020 USA (Westwood, Massachusetts) vállalatnak, amely több mint 800 dolgozót foglalkoztat, 11 országban rendelkezik saját telephellyel és támogat ügyfeleket a világ minden táján. Az osnabrücki iroda a központi Sales & Service telephely az EMEA régióban, itt található a Termékfejlesztési, a Professional Service, Human Resources és Marketing részleg is.

Forrás: 2020spaces

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Megújul az Ohati-erdő

Következő cikk

Megújult a Gyopár kulcsosház és a Zobáki Nomád Tábor



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések