FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

MES best practice a bútorgyártásban

Vegyen részt Ön is a 2020 ingyenes online előadásán, amely keretei között megismerheti, milyen előnyei vannak a MES rendszerre való átállásnak, hiszen ma már egy modern üzem integrált MES rendszer nélkül aligha lehet versenyképes.

Időpont: 2022. november 25. 9.00
 A webinárium ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni ezen a linken lehetséges.

A Cyncly-ről

A Cyncly-t új márkaként 2022 szeptemberében alapította a Compusoft és a 2020 annak érdekében, hogy a leányvállalataikat egyesítse, miután a két vállalat 2021-ben egyesült. Az egyesüléssel létrejött Software Powerhaus-nak több mint 2.300 alkalmazottja van világszerte, több mint 70.000 ügyfele és több mint 100 országban van jelen. A Cyncly a legjobbakat összehozza, ezáltal kínálva specializált megoldásokat a megjelenítésre, kereskedelmre, gyártásra és tartalmi megoldásokra minden ügyfélnek, akik tereket keltenek életre. A vállalat tevékenykedik a konyha, fürdő, bútor, padlóburkolás, obejktum berendezések, valamint ablakok, ajtók és üveg területeken is és rendelkezik telephellyel Észak-Amerikában, Európában, Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában. Compusoft, 2020, 3CAD, Access IT, FeneTech, First Degree Systems, Focco, GO-2B, M3B, Promob, Soft Tech, RFMS és Virtual mind Worlds Cyncly márkák, amelyek az End-To-End megoldásokat összehozzák, hogy az értékteremtési láncban mindenki munkáját segítve az ügyfélélmény teljesebb lehessen.

További információk: www.cyncly.com

(x) 2020 – a Cyncly company

Előző cikk

Török bútorklaszter Marokkót célozza

Következő cikk

Kronospan GROW Szombathelyen



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések