FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Egyesül a Compusoft és a 2020

A Genstar Capital és a TA Associates megállapodást írt alá portfólióvállalataik, a Compusoft és a 2020 Technologies (“2020”) egyesítéséről. A tranzakciót várhatóan 2021 második felében zárják le.

A Compusoft és a 2020 egyenrangú partnerként egyesül (“Egyenrangú felek egyesülése”). Várhatóan a lakossági és kereskedelmi szektorban a bútortervezési és gyártási megoldások vezető szolgáltatójává válnak. A csoport szerint teljes körű tervezési, design, megjelenítési, konfigurációs, árazási, árajánlatadási, ERP és gyártási megoldásokat kínál majd a fogyasztók, kiskereskedők és beszállítók számára a konyha, a fürdő, az iroda, a lakberendezés, valamint a kereskedelmi és lakossági ablakok és ajtók szegmensében.

A Compusoft a TA Associates globális magántőke-befektető cég portfólióvállalata, amely 2018-ban fektetett be a Compusoftba. A 2020 a Genstar Capital magántőke-befektetési társaság portfólióvállalata, amely a pénzügyi szolgáltatások, az egészségügy, az ipar és a szoftveripar célzott szegmenseibe történő befektetésekre összpontosít, és amely nemrégiben felvásárolta a 2020-at. Az újonnan egyesített vállalat többségi tulajdonosa a Genstar és a TA lesz.

A tranzakció a hatósági jóváhagyások és a zárási feltételek függvénye. A tranzakció feltételeit a felek nem hozták nyilvánosságra.

A Compusoft olyan vizuális megoldásokat kínál, amelyek egyszerűsítik a tervezést, a konfigurációt és a vizualizációt, hogy támogassák az értékesítési folyamatokat a konyha-, fürdő-, bútor-, ablak- és ajtóipar számára. Az 1989-ben alapított, a norvégiai Sarpsborgban székhellyel rendelkező vállalat több mint 100 országban szolgálja ki ügyfeleit, több mint 600 alkalmazottal, 18 országban, Európában, Ázsiában és Norvégiában.

A 2020 segít a tervezőknek, kiskereskedőknek és gyártóknak a lakberendezési és bútoriparban az ötletek megragadásában, az innováció ösztönzésében és a folyamatok racionalizálásában. A 2020 alkalmazásai End to End tartó megoldások és a gyártók katalógusainak nagy gyűjteménye révén lehetővé teszik a tervezők és a kiskereskedők számára, hogy olyan konyhákat, fürdőszobákat, bútorokat és kereskedelmi irodákat hozzanak létre, amelyek a képernyőn úgy néznek ki, mint a valóságban. A 2020 megoldások a bútor- és bútorasztalos-gyártók kínálnak teljes körű termelésirányítást is kínálnak. Az 1987-ben alapított, a massachusettsi Westfordban székhellyel rendelkező 2020 több mint 850 embert foglalkoztat, 11 országban van közvetlen irodája, és értéknövelt viszonteladói hálózatán keresztül a világ számos további pontján támogatja ügyfeleit.

forrás: 2020Spaces

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Mennyire sínyli meg az elszabadult árakat a székelyföldi faipar?

Következő cikk

A fa ezer arca - megjelent Dr. Gerencsér Kinga új könyve



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések