FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdőgazdálkodók lőbajnoksága

Sikerült megvédenie tavalyi győztes helyét a Bakonyerdő Zrt. csapatának. Az egyéni összetett nyertes: Papp Norbert NEFAG Zrt.

A gyenesdiási sportlőtér-centrumban május 28-án megrendezésre került a Magyar Erdőgazdálkodásban Dolgozók Vadász Többtusa Lőbajnokságának első fordulója.

A versenyzők az ország különböző pontjáról érkeztek a nyitó fordulóra, hogy sörétes fegyverrel trap-és parcour lövészetben, valamint kisgolyós fegyverrel futóvad, szabadkezes és lőbotos állócélban mérjék össze felkészültségüket.

A hazai csapat tagjai kiváló teljesítménnyel állhattak a dobogó legfelső fokára úgy, hogy Vízi Norbert egyéni teljesítménye az összetettben harmadik legjobbnak bizonyult a 64 fős mezőnyből. 4. Fekete Róbert, 5. helyezett pedig Szabó Csaba kollégánk lett. Az eseményre 12 erdőgazdaság dolgozói mellett vadászkamarai vendégek, valamint meghívott egyéni versenyzők is eljöttek, emelve a rendezvény színvonalát, így láthattuk a többszörös Európabajnok Kombinált lövő Varga Andrást is versenyezni.

A helyszínt és a kiváló rendezést a BEFAG Keszthelyi Lövészklubja biztosította, ahol a már megszokott magas színvonalon zajlott a rendezvény.

A sorrend a nap végére a következőképpen alakult:

Egyéni összetett:

1. Papp Norbert NEFAG Zrt.,

2. Ács Péter Mecsekerdő Zrt.,

3. Vízi Norbert Bakonyerdő Zrt.

A csapat helyezések:

1. Bakonyerdő Zrt.,

2. Gemenc Zrt.,

3. Mecsekerdő Zrt.

Gratulálunk a résztvevőknek, helyezetteknek!

Forrás: Bakonyerdő Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Megújult a Gyertyánosi Turistaház

Következő cikk

Fakitermelés robottalStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések