FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

NEFAG-os győzelem a lövészversenyen

2021. augusztus 25-én a Gemenc Zrt. szervezésében zajlott az erdőgazdaságok közötti lövészverseny zárófordulója. Az idén öt körből álló verseny korábbi fordulóiban is remekelt és végül a záróetapot is megnyerte Pap Norbert, a NEFAG Zrt. munkatársa. Így az éves egyéni összetett versenyen immáron ötödik alakommal állhatott a dobogó legfelső fokára és hozhatta el az első helyért járó kupát. Ezúton is gratulálunk neki!

Norbert 2005 óta évi rendszerességgel vesz részt a hazai versenyen, először 2015-ben állt a dobogó legfelső fokára. Több alkalommal megmérettette magát Nemzetközi versenyeken is, 2016-ban Mariborban a tagja volt az Európa-bajnoki aranyérmet szerző magyar csapatnak, idén a 13. Kombinált Vadászlövészeti Európa Bajnokságon egyéniben a 10. helyezést tudhatta magáénak. A versenyeken mindig a NEFAG színeiben indult, ugyanis több mint 21 éve erősíti a Társaság táborát.

Az erdőgazdaságok közötti lövészversenyen jellemzően 60-90 fő indul. Egyéni és csapatversenyre is lehetőséget biztosít a rendezvény. A megmérettetés sörétes és golyós lövészetből álló számokból épül fel.

Norbert megjegyezte, hogy a kimagasló teljesítmény elérésének elengedhetetlen feltétele a jó fizikai és szellemi kondíció. A NEFAG Zrt. munkatársai rendszeresen indulnak a csapatversenyeken is, amelyet legutóbb 2018-ban meg is nyertek. Ideális felkészülési lehetőséget biztosít a csapat tagjainak a társaság tulajdonában lévő jól felszerelt mikebudai lőtér. Norbert elmondása szerint a munkájához is használható tudást ad ez a sport, mindamellett, hogy állóképességet növel és szórakozást nyújt.

Kiemelte, hogy a Társaság vezetőinek pozitív hozzáállása és segítsége elengedhetetlen feltétele a sikernek. A Cég az utóbbi év Covid sújtotta időszakában is lehetőséget és támogatást nyújtott mind a felkészüléshez, mind a versenyzéshez.

forrás: NEFAG Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fabunio Design Selection

Következő cikk

Fa hemicellulóz élelmiszerhez és kozmetikumokbaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések