FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

NEFAG-os győzelem a lövészversenyen

2021. augusztus 25-én a Gemenc Zrt. szervezésében zajlott az erdőgazdaságok közötti lövészverseny zárófordulója. Az idén öt körből álló verseny korábbi fordulóiban is remekelt és végül a záróetapot is megnyerte Pap Norbert, a NEFAG Zrt. munkatársa. Így az éves egyéni összetett versenyen immáron ötödik alakommal állhatott a dobogó legfelső fokára és hozhatta el az első helyért járó kupát. Ezúton is gratulálunk neki!

Norbert 2005 óta évi rendszerességgel vesz részt a hazai versenyen, először 2015-ben állt a dobogó legfelső fokára. Több alkalommal megmérettette magát Nemzetközi versenyeken is, 2016-ban Mariborban a tagja volt az Európa-bajnoki aranyérmet szerző magyar csapatnak, idén a 13. Kombinált Vadászlövészeti Európa Bajnokságon egyéniben a 10. helyezést tudhatta magáénak. A versenyeken mindig a NEFAG színeiben indult, ugyanis több mint 21 éve erősíti a Társaság táborát.

Az erdőgazdaságok közötti lövészversenyen jellemzően 60-90 fő indul. Egyéni és csapatversenyre is lehetőséget biztosít a rendezvény. A megmérettetés sörétes és golyós lövészetből álló számokból épül fel.

Norbert megjegyezte, hogy a kimagasló teljesítmény elérésének elengedhetetlen feltétele a jó fizikai és szellemi kondíció. A NEFAG Zrt. munkatársai rendszeresen indulnak a csapatversenyeken is, amelyet legutóbb 2018-ban meg is nyertek. Ideális felkészülési lehetőséget biztosít a csapat tagjainak a társaság tulajdonában lévő jól felszerelt mikebudai lőtér. Norbert elmondása szerint a munkájához is használható tudást ad ez a sport, mindamellett, hogy állóképességet növel és szórakozást nyújt.

Kiemelte, hogy a Társaság vezetőinek pozitív hozzáállása és segítsége elengedhetetlen feltétele a sikernek. A Cég az utóbbi év Covid sújtotta időszakában is lehetőséget és támogatást nyújtott mind a felkészüléshez, mind a versenyzéshez.

forrás: NEFAG Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fabunio Design Selection

Következő cikk

Fa hemicellulóz élelmiszerhez és kozmetikumokba



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…