FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Holz-Handwerk – Irány Nürnberg!

Július 12-15. között várja közönségét a Holz-Handwerk. A mai világban már semmi sem biztos, de úgy tűnik, hogy többéves kihagyás után végre nem a virtuális térben kell majd találkoznunk!

Gőzerővel folyik a szervezése a nürnbergi Holz-Handwerk und Fensterbau Frontale kiállításnak. Végre élőben, tapintható módon találkozhatunk a faipar legújabb fejlesztéseivel, legyen szó gépről, szerszámról technológiáról.

Nagy várakozás előzi meg a kiállítást, nem csak azért, mert két alkalommal is elmaradt az elmúlt három évben, hanem azért is, mert mindenki óvatos és kíváncsi…

A kiállítók között ott vannak a meghatározó márkák, hogy pontosan mivel és hogyan lesznek jelen, azt még nem tudni. Nyilván mindenki kicsit visszafogottan képviselteti majd magát, de ennek ellenére szerintem kihagyhatatlan a rendezvény.

A nemzetközi márkák hazai képviseletei már elkezdték a partnerek tájékoztatását. Emellett érdemes ellátogatni a rendezvény weboldalára és böngészni a kiállítók között!

Nürnberg belátható távolságra van autóval, így akár egy napra is érdemes kiruccanni és megmártózni a forgácsban…

Holz-Handwerk 2022
Dátum: 2022. július 12-15.
Nyitva tartás: kedd-csütörtök 10:00-18:00, péntek 10:00-17:00
Helyszín: Nürnberg Messe, Messezentrum 1, 90471 Nürnberg (útvonaltervezés)
Utazás: személyautóval Budapestről 7 óra 15 perc, 752 km
Menetidő a reptérről: 25 perc
Menetidő a főpályaudvarról: 8 perc

forrás: robinwood

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fatermesztés laboratóriumban

Következő cikk

IKEA UK újra nyereségesStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések