FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdőtörvény és rendeletei – egységes szerkezetben

Változások az erdészeti joganyagban! Segítségképpen mellékeljük az Erdőtörvény és rendeleteinek Nemzeti Földügyi Központ munkatársai által összeszerkesztett és aktualizált, 2021. július 1-től hatályos verzióját.

Kedves Kollégák!

2021. július 1-étől két új paragrafus lépett hatályba az erdőtörvényben (114. § és 116. §), ezért honlapunkon frissítettük a rendeletetekkel egybeszerkesztett Erdőtörvény szövegét. Az aktualizálást követően az alábbi linkről letölthetővé tettük  a 2021. július 1-étől hatályos rendeletekkel egybeszerkesztett Evt.-t (a friss változásokat szokás szerint sárgítással jelöltük).

Czirok István, főosztályvezető, NFK Edészeti Főosztály

Az egységes szerkezetű Erdőtörvény és rendeletei doc-ban.

Az egységes szerkezetű Erdőtörvény és rendeletei pdf-ben.

Forrás: NFK Erdészeti Főosztály

Kiegészítés:

A soron következő további változások megtekinthetőek a Nemzeti Jogszabálytárban. A jogszabály évét, számát és jellegét megadva, a találati listában a hatályosság választó ki naptár ikonra kattintva megjelenik a most hatályos állapot kezdete, meg a korábbiaké és a leendőké is. Ezek segítségével a mindenkori hatályos szöveg előkereshető.

1 megjegyzés
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

OEE 2021. évi kitüntetettjei

Következő cikk

Mennyire sínyli meg az elszabadult árakat a székelyföldi faipar?



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések