FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Két fejlesztés Soponyán

Kerékpáros utat és turista szállást adtak át Soponyán, a Vadex Zrt-nél.

Június 28-án közös, kerékpározással egybekötött rendezvényt tartott az Aktív és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ, a VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. és Sárvíz Önkormányzati Település- és Térségfejlesztő Nonprofit Kft. A programon két olyan jelentős fejlesztést adtak át, amelyek nagymértékben erősítik a térség turisztikai desztinációját.

Átadták:

– a Soponyai Ökoturisztikai Kerékpáros Útvonal III. szakaszát, valamint

– a Soponyai Ökocentrum tetőtéri turistaszállóját.

Mindkét fejlesztés megvalósulásának célja az értékteremtés, a turizmus fellendítése, a mozgás népszerűsítése, valamint az, hogy az úti céljukként Fejér megyét választó turisták, kirándulók számára a meseszép természeti környezet mellett, további élményszerzési lehetőség, valamint megfelelő színvonalú és kapacitású turistaszállás álljon rendelkezésére.

A programot társaságunk szakembereinek vadászkürtölése tette ünnepélyessé, amit Majoros Gábor, a VADEX Mezőföldi Zrt. vezérigazgatójának köszöntője követett, majd Diószegi Anna Soponya alpolgármestere vette át a szót. Ezután Kovács Ferenc, az Agrárminisztérium erdőkért felelős államtitkársága főosztályvezetőjének méltató beszédét hallgathatták meg a vendégek, ami után dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke ünnepi felszólalása következett. Az avatóbeszédet Révész Máriusz Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos tartotta, pohárköszöntővel pedig Petrin László, a megyei kormányhivatal főigazgatója készült.

Forrás: Vadex Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Avató - Csömödéri Állami Erdei Vasút

Következő cikk

Erdészeti támogatások a KAP átmenetben is



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések