FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Idompréselt székalkatrészek Újkígyósról

A Furnér-Pack Kereskedelmi Kft. Magyarország délkeleti részén, Újkígyós nagyközség területén üzemel. A társaság igen jelentős termék-előállító a magyarországi idompréselt rétegelt lemez – székülések, széktámlák, széklábak – piacán. Ezenkívül színfurnérozott termékeket állít elő különböző késelt furnér borításokkal, valamint színfurnérozott faforgácslapokat, MDF, farost- és rétegelt lemezeket.

2003-óta, jelenleg 27 fővel dolgozunk, és közel 500 m3 hámozott furnért és 160 000 m2 késelt furnért dolgozunk fel évente.

Céljaink:

– Partnereink teljes körű kiszolgálása a szükséges fejlesztésekben való közreműködéssel (új formák készítése), kihasználva közel 20 éves tapasztalatainkat az idompréselt rétegelt lemezek gyártásának területén.
– Vevőink magas minőséggel, szállítási pontossággal és versenyképes árakkal való kiszolgálása, hogy termékeikkel megfeleljenek az európai piacokon is, és erősítsék piaci pozíciójukat.
– A hosszú távú és megbízható partneri kapcsolat kiépítése és megtartása vevőinkkel és beszállítóinkkal egyaránt.

Szolgáltatások:

Legfontosabb tevékenységünk: székpalástok, ülések és támlák gyártása idompréselt, rétegelt lemezből. Az általunk gyártott termékek a világ számos sportcsarnokában, előadótermében és színháztermében, valamint iskolák százaiban megtalálhatók.

Az alapanyag általában bükkfa, de a vevő igényeinek megfelelően bármilyen más fafajjal is dolgozunk. Idompréselt termékeinket a katalógusainkból való kiválasztás vagy a megrendelő által biztosított rajz, illetve minta alapján készítjük el. Termékeinket nagyfrekvenciás és elektromos préseken állítjuk elő, amelyek készülhetnek natúr, pácolt vagy lakkozott kivitelben a vevő kérésének megfelelően.

Ezenkívül színfurnérozott termékeket is előállítunk különböző késelt furnér borításokkal, például színfurnérozott faforgácslapokat, MDF lapokat, farostlemezeket és egyéb rétegelt lemezeket.


Elérhetőség:
Furnér-Pack Kft. • 5661 Újkígyós, Petőfi utca 2.
Telefon: +36 (66) 254 559 • Fax: +36 (66) 254 559
E-mail: info@furner-pack.hu
Web: www.furner-pack.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

John Deere sikeres negyedéve

Következő cikk

Országos Szakképzési TanévnyitóStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések