FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdészeti technikumi évnyitók

Büszkék vagyunk arra, hogy a mátrafüredi erdészeti technikumban és szakképző iskolában évtizedek óta nevelkednek kiváló szakembereink, akik jól tudják, hivatásukkal az előttünk álló nemzedék jövőjét is építik.

Az intézményben idén közel 500 diák, köztük több mint 90 elsőéves fiatal kezdte meg tanulmányait.

Az idei tanévtől egy digitális szaktanterem és egy korszerű erdészeti szimulátor is segít abban, hogy a tanulók minél szélesebb körű, megbízható tudással gyarapodjanak.

Élményekkel teli, jó tanulást és tanítást kívánok az iskola diákjainak és pedagógusainak!

forrás: Horváth László

Kapcsolódó híradás: a GyöngyösTv riportja


Kiss Ferenc Erdészeti Technikum

https://fb.watch/7NH6lYA8a8/

Fakitermelő és famozgató szimulátoron gyakorolhatnak mostantól a Kiss Ferenc Erdészeti Technikum diákjai. Ez nem csak az oktatásban lehet nagy segítség, de a gépkezelők továbbképzésében is jól használható majd. A modern eszköz 28 millió forintba kerül és az országban összesen három ilyet adott át az erdészeti iskoláknak az Agrárminisztérium.

forrás: Szegedi Híradó


Megkezdődött a tanév a Bedőben is

Kétszázhetvenhét diákkal, köztük hetven kilencedikessel kezdte meg 139. tanévét a történelmi Magyarország első erdőőri szakiskolája, az Alföldi Agrárszakképzési Centrum Bedő Albert Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium. A diákokat és a kilencedikesek szüleit a szerdai tanévnyitón Andrésiné Ambrus Ildikó, az iskola igazgatója köszöntötte. A tanévnyitó az erdész himnusszal ért véget, majd elkezdődött az oktatás.

forrás: délmagyar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Emlékkereszt a Gulya-dombon

Következő cikk

Emlékkereszt a Deseda tónál



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések