FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Rendőrökkel közös erdei ellenőrző akciók

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. a térségében lévő rendőrkapitányságokkal megkötött és hatályos együttműködési megállapodás alapján, 2021. augusztus folyamán, a Rendőrséggel közös terepi ellenőrző átfogó akciókat hajtott végre.

Társaságunk négy erdészeti erdőtömbjében és az ezekhez kapcsolódó vadászterületeken több, időben elkülönülő napon hajtották végre kerületvezető erdész és vadász kollégáink az illetékes rendőrökkel a meglepetésszerű és váratlan ellenőrzéseket.

Az akciók során, a terepen megvalósuló személyi vagy gépjárművel történő mozgások és jogosultságok ellenőrzése, rendőrhatósági ellenőrzések, csomagtartó, gépjárműplató, vontatmány ellenőrzése és az okmányok kontrollja történt meg. Az akciók célja az illegális erdei tevékenységek, a természetkárosítások és az orvvadászat elleni küzdelem is volt. A terepi bejárások és a váratlan igazoltatások során sem szabálysértés sem gyanús eset nem volt.

A kerületvezető erdész és kerületvezető vadász kollégáink a rendőrökkel jól összehangolt együttműködéssel zavartalanul zajlott le, így a közös ellenőrzéseket folyamatosan egyeztetve, a jövőben is folytatódnak majd, mindemellett a rejtett pozíciójú ellenőrzésekkel is kombinálva.

forrás: Gyulaj Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Tájékoztatás kreditpont gyűjtési kötelezettségről

Következő cikk

Erdőkezelés az Aggteleki Nemzeti Parkban



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések