FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Nógrádban van az Év Erdei Kerékpárútja

Az Év Erdei Kerékpárútja a Nógrád megyei Somoskőújfalu-Eresztvény között húzódó erdei kerékpárút lett az Országos Erdészeti Egyesület pályázatán.

Óriási részvétel mellett ért véget az Országos Erdészeti Egyesület pályázata, amelyben Magyarország legkedveltebb erdei kerékpárútját kerestük. A közönség tíz kiválasztott erdei kerékpárút-nyomvonal egyikére tehette le voksát, hogy a szívéhez legközelebb álló út nyerje el a díjat. 836 szavazattal, nagy előnnyel végzett az első helyen a Somoskőújfalu-Eresztvény között húzódó út, ezzel ez a nyomvonal nyerte el az Év Erdei Kerékpárútja megtisztelő címet.

Ha még nem tekertetek ezen az egyedülálló úton, látogassatok el ide a jövőben, érdemes! Köszönjük mindenkinek a pályázaton aktív részvételt, valamint gratulálunk az út nyomvonalát megálmodóknak! Mindazok között, akik a pályázatra útvonalat jelöltek, 2021. október 8-án sorsolunk ki egy két éjszakára szóló ajándékutalványt egy erdei szálláshelyen, valamint egy vezetett családos erdei e-kerékpáros túrát.

Forrás: OEE FB

Kapcsolódó:

Év Erdei Kerékpárútja pályázat FATÁJ 2021-08-31. Az Erdők Hete rendezvénysorozat keretében az Országos Erdészeti Egyesület Erdőfeltárási Szakosztálya hirdette meg a pályázatot, amelyben Magyarország legkedveltebb erdei kerékpárútját keresték, kapcsolódva az Év Kerékpárútja pályázathoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Magyar Államkincstár: új mobilGAZDA alkalmazás

Következő cikk

A MEGOSZ 2021. évi kitüntetettjei



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…