FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Ecuadori együttműködés a Soproni Egyetemen

Az Universidad Regional Amazónica Ikiam ecuadori intézmény képviselője Dr. Caroline Bacquet látogatást tett a Soproni Egyetemen 2021. november 29-én, akit Prof. Dr. Lakatos Ferenc kutatási és külügyi rektorhelyettes, valamint az Erdészeti Tudományos Intézet főigazgatója, Dr. Borovics Attila fogadott az egyetem részéről.

A látogatás fő célja a két intézmény között létrejövő együttműködési megállapodás aláírása volt. Az egyeztetés keretében mindkét egyetem képviselője bemutatta saját intézményét. A rövid prezentációk után a résztvevők az együttműködés elmélyítésének olyan lehetőségeiről beszélgettek, mint például közös kutatási projektek kialakítása az erdészet, a fenntarthatóság, geoinformatika terén, valamint a hallgatói/oktatói/kutatói mobilitás elősegítése.

A megbeszélés után az intézményi képviselők meglátogatták a Növénytani Intézetet is, majd pedig Dr. Pásztory Zoltán körbevezette Dr. Caroline Bacquet-t a Természeti Erőforrások Kutató Központban.

forrás: Soproni Egyetem

Előző cikk

Ukrajna erdészeti ágazata megújul

Következő cikk

Fatolvajok a német erdőkben



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések