FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

XV. Erdészeti Világkongresszus

Az eredetileg 2021. májusára tervezett, de a COVID miatt egy évvel elhalasztott XV. Erdészeti Világkongresszust 2022. május 2-6. között rendezik Szöulban.

“A Koreai Köztársaság örömmel jelenti be, hogy a XV. Erdészeti Világkongresszust 2022. május 2. és 6. között Szöulban rendezik meg. Az új időpont lehetővé teszi, hogy a kongresszus előtt tervezett főbb globális események – többek között a riói egyezmény részes feleinek konferenciái (UNFCCC COP26, CBD COP15 és UNCCD COP15), az IUCN Természetvédelmi Világkongresszus és az ENSZ Élelmezési Rendszerek Csúcstalálkozója – eredményeit követő lendületre építsen.

Dr. Eunsik Park, a rendezvény fő-koordinátora szerint “A 2022-es év kritikus év, mivel a nemzetközi közösség összehangolt erőfeszítéseire és intézkedéseire most nagyobb szükség van, mint valaha, a szén-dioxid-semleges világ megvalósítása és az éghajlati válság leküzdése érdekében. A Koreai Köztársaság továbbra is erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy elősegítse a nemzetközi együttműködést az erdészeti ágazatban. Az erőfeszítések fontos részét képezi a jövő évi sikeres Erdészeti Világkongresszus megszervezése és megrendezése. Arra számítunk, hogy a kongresszus fontos mérföldkő lesz a világjárvány utáni jobb felépüléshez vezető út kikövezésében is.”

Az eseményre jelentkezések menetrendjét is újratervezték, weboldalukon frissítették.

A szervezők az eseményhez közeledve idén ősszel fotó-pályázatot hirdettek, melynek nyerteseit november végén az esemény Instagram oldalán is elhelyezték a #WFCOurForests szöveggel tag-elve.

szerk: Tóth János, forrás: WFC2022

Kapcsolódó:
A XV. Erdészeti Világkongresszus 2021. tavaszán Szöulban lesz (2020-03-20)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Kína rönk és fűrészáru importja

Következő cikk

EU fakitermelése nő



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések