FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

FATÁJ Naptár

A FATÁJ.hu rendszerének 2021. júniusi megújítása óta már több apróbb finomítást végeztünk a jobb használhatóság érdekében. A legújabb változtatásunk lényege, hogy létrehoztunk egy olyan dinamikus eseménynaptárt, amely a mindenkori dátumnak megfelelően jeleníti meg a benne rögzített különböző rendezvényeket.

Az új eseménynaptár a FATÁJ.hu weboldalunk menüsorának jobb szélén megjelenő NAPTÁR menüpontból érhető el, vagy ezen a direkt linken: https://fataj.hu/event

Az események feltöltése folyamatos, igyekszünk a tudomásunkra jutott információkat a legrövidebb időn belül megosztani a FATÁJ-t olvasókkal, követőkkel (egykori kedves kollégánk szavával élve: “a híveinkkel”).

Reményeink szerint hamarosan olyan gyűjtőhellyé válik fagazdasági hírportálunk ezen része, melyet az érintett ágazatok szereplői haszonnal tudnak alkalmazni a saját rendezvényeik tervezése során, a nem kívánt “ütközések” elkerülése, minimalizálása érdekében, és természetesen a megfelelő szakmai tájékozottság okán.

Ezúton kérjük olvasóinkat, hogy az általuk képviselt vállalkozás(ok), szervezet(ek), csoport(ok) leendő rendezvényeiről, eseményeiről (kellő időben) küldjönek tájékoztatást nekünk, hogy azokat a FATÁJ NAPTÁR-ba mielőbb rögzíteni tudjuk.
Amit várunk: esemény neve, ideje, helyszíne, tematikája (röviden), weboldala (ha ismert), logoja.


Örömmel fogadjuk olyan események hírét is, amelyet ugyan mások szerveznek, de tudomásuk van róla és helye van a fagazdasági esemény-naptárban!

A sok-sok éve már megszokott formában (statikus hírbejegyzésként) pár napja közzétett FATÁJ Eseménynaptár 2022 is elérhető oldalunkon. Ennek aktualizálására is törekszünk, de a tartalomfejlesztésünk jelenlegi fókuszában a dinamikus FATÁJ NAPTÁR van.

Együttműködésüket megköszönve, üdvözlettel:

Tóth János, FAGOSZ / FATÁJ / FATUDAKOZÓ / ERDŐINFO

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

A kanadai faanyagra kivetett vámok ártanak az USA lakásépítésnek

Következő cikk

ÜSTÜNKARLI – kulcsrakész fűrészüzemi projektek



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…