FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

70. Fenyő Konferencia lesz októberben

Jegyezze elő: 2022. október 13-án lesz a 70. Nemzetközi Fenyő Konferencia Koppenhágában.

2022. október 13-án a nyüzsgő Koppenhága ad otthont a 70. Nemzetközi Fenyő Konferenciának. A Dán Fakereskedelmi Szövetség az Európai Fűrészipari Szervezettel (EOS) és az Európai Fakereskedelmi Szövetséggel (ETTF) együtt meghívja Önt, hogy jegyezze be a dátumot az év egyik legjobban várt eseményére a #fa világában.

Ez az egyedülálló konferencia lehetőséget kínál a #fapiac trendjeinek mélyreható vizsgálatára, a legfontosabb #országok fenyő termelését és fogyasztását bemutató tényekre és számadatokra összpontosítva. A világjárvány alapvetően megváltoztatta a fogyasztók viselkedését, ami viszont nagy hatással volt a fakereskedők és fűrészüzemek üzletmenetére. Az előadók megpróbálják felmérni, hogy mit hoz a jövő, mivel a fűrészüzemek és a fakereskedők az új normális helyzetben navigálnak. A #klímaváltozás elleni küzdelemhez kapcsolódó jogalkotási intézkedések és ennek a fa elérhetőségére gyakorolt hatásai szintén a program részét képezik majd.

A még mindig bizonytalan egészségügyi helyzet miatt és a tavalyi év sikerére való tekintettel a konferencia ismét hibrid formában kerül megrendezésre. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy azok is részt vehessenek a konferencián online, akik nem tudnak elutazni, de a szervezők célja, hogy minél több fizikai résztvevőt fogadjanak. A konferenciát szokás szerint október 12-én kora este koktélfogadás előzi meg, majd másnap reggel hivatalosan is megkezdődik a konferencia a Copenhagen Marriott Hotelben, amelyet szokás szerint a lenyűgöző helyszínen megrendezett gálavacsora követ. A szervezők néhány extra programot is terveznek, például az iparág számára érdekes helyszínek meglátogatását.

Az elkövetkező hónapokban további információk következnek.

Forrás: EOS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fagazdasági gigacégek sora állt le Oroszországban

Következő cikk

BIESSE Automaction Days



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések