FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Erdőterületek fokozott ellenőrzése

Minden évben, így idén is fokozott figyelmet szentel a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. a rendre, vagyonbiztonságra, a vadfajok és a védett állatok nyugalmára a vadászterületeinken, erdőterületeinken, kiemelten így van ez a gím- és dámbikák agancshullajtási időszakában.

Különböző, véletlenszerű időpontokban és helyszíneken történő rendőrségi és erdészeti-, vadászati szakszemélyzeti közös ellenőrzések és intézkedések meghozzák a várt eredményt. Fokozott rendőri jelenléttel és sorozatos járőrözéssel lépünk fel az illegális agancsgyűjtőkkel szemben, az ezek mögött álló bűnözői csoportok ellen, illetve a vadgazdálkodó által kiadott agancsozói engedéllyel rendelkezőkkel is betartatjuk a törvényben és szabályzatokban  előírtakat.

A vad nyugalmát megzavaró, illetéktelen behatolókat minden erőnkkel és eszközünkkel fellépünk. A hivatásos vadászi szakszemélyzet aktív őrszolgálati,  bűnmegelőzési munkájához hagyományosan megerősítő és hatékony segítséget nyújt a évről-évre a Rendőrség a közös járőrözéssel és egyéb módszerek alkalmazásával.

Az állami erdészeti részvénytársaság területén a Tamási Rendőrkapitányság kiemelten nagy erőfeszítéseket tesz a teremtett világ ellen elkövetett bűncselekmények megelőzése, megakadályozása és az elkövetők felderítése érdekében.

forrás: Gyulaj Zrt. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Gyászhír - Deák István [90]

Következő cikk

Időspirálban az év fafaja




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version