FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Házkutatások a Csomaközi Erdészeti Hivatal dolgozóinál

Március 17-én, a nagykárolyi ügyészség vezetésével a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség közrendészeti osztályának munkatársai összesen 21 házkutatást tartottak a Csomaközi Erdészeti Hivatal székhelyén, több alkalmazott otthonában, illetve Nagykárolyban és több szomszédos településen is.

A hatóság szűkszavú közleménye szerint a házkutatásokra egy olyan bűnügyi eljárás részeként került sor, melyet hivatali visszaélés, intellektuális közokirat-hamisítás, hamis közokirat felhasználása, sikkasztás, jogtalan fakitermelés, illetve illegális faanyag-szállítás miatt indítottak.

A házkutatásokban a fentebb említett hatóságokon túl részt vett még a bűnügyi nyomozói osztály, a gazdasági bűncselekményeket vizsgáló osztály, a szatmári és a tasnádi városi rendőrség, a határrendészet, a csendőrség, illetve a különleges bevetési egység, azaz a maszkosok is, ugyanakkor az akciót támogatta a Máramaros és Bihar megyei rendőrségek közrendészeti osztálya is.

forrás: szatmár.ro

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Magyarország, Ukrajna fa és fatermék export-import

Következő cikk

2000 db új fát ültet a FŐKERT Rákoshegyen



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések