FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Bútoripari körkép 2022

A hosszú pandémiás időszakot követően újra várunk titeket személyesen április 7-én, csütörtökön a Hungexpó E épületében, ahol az OTTHONDesign Kiállítás programjainak keretében, Bútoripari Körkép 2022 címmel a Fabunió – Magyar Bútor és Faipari Szövetség által szervezett szakmai előadásokat tekinthetitek meg.

Az OTTHONDesign Szövetségünk követőinek, partnereinek különböző kedvezményes belépési konstrukciókat kínál. Ezzel kapcsolatban keressétek irodánkat!

Kedvezményes regisztrációhoz kattints ide!

Előadásaink:

11:00 VÁGJ BELE ! – Pályaorientáció a bútoriparban

A FABUNIÓ egy európai uniós támogatással megvalósuló projekt keretében a bútoripari szakképzés kihívásainak azonosítására és a lehetséges megoldási utak feltárására vállalkozott a pályaorientáció, életpályamodell és élethosszig tartó tanulás eszközeinek felhasználásával és szellemiségének szem előtt tartásával. Az előadás során összefoglaljuk a projekt eredményeit, köztük a projekt keretében kidolgozott életpálya-építési és önmenedzselési szakmai műhelymunka tapasztalatait.
Előadó: Dr. Suhajda Csilla, szakértő, Enrawell Consulting Kft.

11.20 A bútoripar munkaerőpiaci kihívásai

A FABUNIO másik európai uniós támogatással megvalósuló projektje a bútoripar munkaerőpiaci kihívásait tágabb kitekintésben, keresleti és kínálati megközelítésben kutatja. Az iparág szereplőinek bevonásával feltárásra kerülnek az iparág nehézségei és kitörési pontjai, illetve az érdekképviselettel szemben megfogalmazott elvárások is. Az előadás keretében ismertetjük a projekt eredményeit és a megfogalmazott javaslatokat.
Előadó: Kiss Gábor Ferenc, ügyvezető, Enrawell Consulting Kft.

11.40 Bútorvásárlás magyar módra

Pakainé dr. Kováts Judit az Effix-Marketing Kft. kutatásvezetője, marketing igazgatója társtulajdonosa. Munkái között öko-tudatformáló, valamint fából készült termékek népszerűsítését célzó kampányok tervezése, előkészítő kutatása és megvalósítása találhatók. Emellett számos multinacionális cég és hazai vállalat K+F projektben dolgozott résztvevőként, vezetőként. Két alkalommal vezette a bútorpiacot érintő átfogó kutatásokat, melyek célja a magyarországi bútorvásárlói szokások kvantitatív vizsgálata volt.
2021-22-ben a Fabunió felkérésére, A bútoripar munkaerőpiaci kihívásai c. pályázat keretében munkatársaival a pandémia következtében kialakult bútorvásárlási szokásokat vizsgálták. Előadásában az itt szerzett tapasztalatokat vázolja fel.


12.00 Vállalati kapcsolatok és akkreditált vizsgálatok a Soproni Egyetemen
Előadó: Dr. Habil Alpár Tibor

forrás: FABUNIO

1 megjegyzés
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Magyar Design - itt otthon van

Következő cikk

Malomerdő Panzió, Pusztavám




(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Exit mobile version