FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

SCR – Supply Chain Resilience

Európa számos gazdasági, környezeti és társadalmi kihívással néz szembe – mindenekelőtt az ukrajnai válsággal – amelyek következtében a vállalkozásokat súlyosan érintik az ellátási lánc zavarai. Regisztrálja vállalkozását, hogy új partnerekkel lépjen kapcsolatba, és biztosítsa nemzetközi ellátási láncát!

Az Enterprise Europe Network, az Európai Klaszter Együttműködési Platformmal közösen, az Európai Bizottság és az EISMEA támogatásával létrehozta a Supply Chain Resilience felületet, a nemzetközi ellátási láncok sebezhetőségének enyhítésére, rugalmasságuk javítására.

A kezdeményezés segítséget nyújthat a vállalatoknak megtartani, átstrukturálni vagy lecserélni a meglévő ellátási láncokat, valamint olyan nyersanyagokat, alkatrészeket és/vagy (fél) kész termékeket vagy szolgáltatásokat találni, amelyekre szükségük van a termelés folytatásához.

Részletes információ és regisztrációs lehetőség a hivatalos oldalon érhető el.

forrás: EEN

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Zöld építésgazdaság aktualitásai

Következő cikk

Erdőfelújítás a Sóstói-erdőbenStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Mikle Tibor [67]

A gyászoló család és az Ipoly Erdő Zrt., valamint a Balassagyarmati Helyi Csoport nevében fájdalommal tudatjuk, hogy Mikle Tibor,…